POMOĆ PRI KUPOVINI AUTOMOBILA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Re: POMOĆ PRI KUPOVINI AUTOMOBILA
Šta je, ne znam. Samo znam da je skupo ko sam đavo i da se treba skinut pola motora da dođeš do njega, a onda kad to već radiš mijenjaš i ostale bogove poput lamele i slično.
Na mom trneću prošle godine otišao taj zamajac i na kraju on košta 600 maraka plus sve ostalo... ispalo je skoro 1500 maraka kvar ili 1440 tačnije.
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
- hani_jong_un
- Pjur seks

meni se auto trese evo godinu dana ko traktor ocm i kaze mi drug da je vjerovatno taj zamajac, valjda nijeJimmy McNulty je napisao/la: ↑31 okt 2020, 15:20Šta je, ne znam. Samo znam da je skupo ko sam đavo i da se treba skinut pola motora da dođeš do njega, a onda kad to već radiš mijenjaš i ostale bogove poput lamele i slično.
Na mom trneću prošle godine otišao taj zamajac i na kraju on košta 600 maraka plus sve ostalo... ispalo je skoro 1500 maraka kvar ili 1440 tačnije.![]()

0
1811
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Vjerovatno jest.
Može se s tim vozit ali pokvaren zamajac postepeno kvari ostale dijelove koji su povezani s njim. Tako je meni moj majstor objasnio tako da sam ja polako ostao bez lamele, plus zamajac plus neki ostali dijelovi.
Mislim da bi najbolje bilo da odeš majstoru i vidiš tačno šta je.
Može se s tim vozit ali pokvaren zamajac postepeno kvari ostale dijelove koji su povezani s njim. Tako je meni moj majstor objasnio tako da sam ja polako ostao bez lamele, plus zamajac plus neki ostali dijelovi.
Mislim da bi najbolje bilo da odeš majstoru i vidiš tačno šta je.
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Šalu na stranu
Ja se ne bih usudio kupiti Jeepa iz razloga sto im je mreza servisa jako nestabilna i ne razvijena barem kod nas. Dosta je tu konstantnih fluktuacija distributera sto mi ne daje neku postprodajnu sigurnost.
Od svih tih auta u klasi, a po mom nekom subjektivnom misljenju, najbolje se pokazala suzuki vitara.
Ja se ne bih usudio kupiti Jeepa iz razloga sto im je mreza servisa jako nestabilna i ne razvijena barem kod nas. Dosta je tu konstantnih fluktuacija distributera sto mi ne daje neku postprodajnu sigurnost.
Od svih tih auta u klasi, a po mom nekom subjektivnom misljenju, najbolje se pokazala suzuki vitara.
2
2
I say what I think, I think what I say
Što ti imaš kravatu a ja nemam
C5 Aircross je dokazano najudobniji automobil u klasi zbog specifičnog ovjesa..
2
1
1
1
I say what I think, I think what I say
Maha stavio, ja hoću da nam skine
Nisam vozio ali močno izgleda, izvana, iznutra,
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

Otpao Jeep, mami se ne svidjaMax je napisao/la: ↑11 nov 2020, 07:46 Šalu na stranu
2
1
1
1

1
1