Žene pitaju muškarce...

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Jimmy McNulty
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 483

Re: Žene pitaju muškarce...

Post Postao/la Jimmy McNulty »

Ispoštovao bih odluku partnerice po tom pitanju. Ako želi da budem tu, biću vrlo rado. Ako me ne želi i to je ok.
0
I expect nothing and I'm still let down.
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15631

Post Postao/la Moonlight »

Da se razumijemo, ni žena ne želi prolaziti kroz porod, trpiti bolove, patiti se i sve što ide uz to. Ali radi to za svoje dijete i iz ljubavi za svog partnera.
Mislim da bi svaki muškarac isto trebao razmišljati.
Meni nimalo nije muževno ostaviti ženu u najtežim trenutcima samu, ko kukavica sjediti u holu i čekati.
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Ariel je napisao/la: 13 nov 2020, 22:12
Dina je napisao/la: 13 nov 2020, 22:07

Lično, ne bih željela, i boli me briga šta bi on želio... ako ikada imamo pravo biti sebične, onda je to tada :haya
Pa dobro ti ne zelis, ja zelim 👍🏻
I ja sam na neki nacin sebicna kad kazem da bi htjela da pristuvuje a on nece da pristvuje i natjeram ga... to nekog buduceg muza jel
Meni doktorica nije dala, kaze padaju muski u nesvijest pa im preko glave da se i o njima brinu.
Drugi put zena nije htjela jer je cula da poslije tog iskustva neki muskarci ne prilaze zeni u krevetu, dobiju neki strah, odbojnost ...

Gledao sam to na TV, nije me vala strah, nanosao sam se raskomadanih tijela ... gurnes ruke u krvavu masu i uhvatis za kosti jer nemas nizasta drugo - to je nista stajat' i gledat'. Tacno bih cipsa ponio. :haha :haha :haha
2
2 slika
Zadnja izmjena: Ramzess, dana/u 14 nov 2020, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Evo ja unaprojed dajem.na znanje, ako me Allah ikada pocasti majcinstvom ima da bude sa mnom.
1
1 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21614

Post Postao/la Miss Y. »

Dina je napisao/la: 13 nov 2020, 22:07

Lično, ne bih željela, i boli me briga šta bi on želio... ako ikada imamo pravo biti sebične, onda je to tada :haya

+1

Carski sa epiduralom Da.
Prirodni porod Ne.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17334

Post Postao/la Arslan_11 »

Ja bio i? :zbunj
2
2 slika
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17554

Post Postao/la CocoMa »

Trafalgar Law je napisao/la: 13 nov 2020, 21:30 Ne želim niakda prisustvovati toj patnji ženskog tijela.
Žao mi je ali nije ok da ne prisustvujes. I nemoj reći da je to patnja.. cijeli period trudnoće se priprema porodaj.. od prve ekografije/ pa do presjeka pupcane vrpce trebalo biti zajedno... :apl :srce

Meni je i to jedan način dokazivanja ljubavi , pažnje, razumijevanja.
1
1 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

CocoMa je napisao/la: 14 nov 2020, 10:43
Trafalgar Law je napisao/la: 13 nov 2020, 21:30 Ne želim niakda prisustvovati toj patnji ženskog tijela.
Žao mi je ali nije ok da ne prisustvujes. I nemoj reći da je to patnja.. cijeli period trudnoće se priprema porodaj.. od prve ekografije/ pa do presjeka pupcane vrpce trebalo biti zajedno... :apl :srce

Neke muskarce to poslije odbije od zene. Riskirala bi to?
Ne reagujemo svi isto. Imam druga koji ce na noz skociti, gledace te u oci dok pucas u njega i nece trepnut' ... ali kad vidi iglu srusi se i sramoti nas kad idemo dati krv. Ima ljudi koji ne podnose vidjeti krv, zar ne ... dobiju napad. To ne znaci da mu nije stalo do tebe.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Buki je napisao/la: 14 nov 2020, 11:04

Ne reagujemo svi isto. Imam druga koji ce na noz skociti, gledace te u oci dok pucas u njega i nece trepnut' ... ali kad vidi iglu srusi se i sramoti nas kad idemo dati krv. Ima ljudi koji ne podnose vidjeti krv, zar ne ... dobiju napad. To ne znaci da mu nije stalo do tebe.
Pa.ako.misli da sam nadnaravno bice , nek ga odbije. ...

Buki bolan, to je prica neutemjena...pa sta bi onda ginekolozi i akuseri? Apstinirali od sexa jer svakodnevno gledaju takve stvari.
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6600

Post Postao/la Mehaning »

Ja bio prisutan na dva poroda i ne vidim ama baš nikakav problem u tome... :sok
4
2 slika 2 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 11:10 Pa.ako.misli da sam nadnaravno bice , nek ga odbije. ...

Buki bolan, to je prica neutemjena...pa sta bi onda ginekolozi i akuseri? Apstinirali od sexa jer svakodnevno gledaju takve stvari.
Rece teta doktorica da se mnogi muskarci sruse u sali ... :haha :haha :haha

Jedan moj drug prisustvovao i pitam ga ja kako je podnio a on oborio pogled i suti ... :haha :haha :haha
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6600

Post Postao/la Mehaning »

Buki je napisao/la: 14 nov 2020, 11:16
Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 11:10 Pa.ako.misli da sam nadnaravno bice , nek ga odbije. ...

Jedan moj drug prisustvovao i pitam ga ja kako je podnio a on oborio pogled i suti ... :haha :haha :haha
Pussy... :malagani
2
2 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Ramzess »

Mehaning je napisao/la: 14 nov 2020, 11:18 Pussy... :malagani
E caga se sve ljudi ne plase ... jednom bio kod druga, vani noc i svjetlo gori a njega uhvatila panika poceo skakat' oko prozora ... reko sta ti je bolan, kaze - Nocna leptirica udara u prozor, znam da ne moze uci ali ja ih se bojim ... :haha :haha :haha
2
1 slika 1 slika
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17554

Post Postao/la CocoMa »

Buki je napisao/la: 14 nov 2020, 11:04

Imaju pripreme porođaja.. gdje idu oboje ne samo žena.. predavanja daju ginekolozi, babice .. i cijeli tim koji prati trudnice..

Ako dođe u porodiliste stoji pored njene glave ramena..tu je drži je za ruku..

Ne gleda joj u vaginu.. dok se delatira.. :ovaj znam jednog što je snimao cijeli porodaj.. :face eh to ne bih hvala .. delataciju vagine ko bi poželio da gleda .. nakon rođenja..

Sve fobije se mogu prevazici/ igle/krvi..itd.. kad se ima volje...
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Buki je napisao/la: 14 nov 2020, 11:16

S takvima se obavi razgovor...valjda je svjestan svojih mogucnosti. Osim toga, suprug obicno stoji porwd supruge, ili mu daju zadatak da joj pridrzava glavu, dlanom ispod potiljka...tako da nista strasno on nema da vidi, sam cin izlaska bebe ne vidi...

Samo se izvlace ako se ja pitam.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@CocoMa vidi nam.tajming posta :D
1
1 slika
CocoMa