A istina je...tanka je linija cool i feminizirani...
Mada ima tu i do osobe...lik markantnog lica, samouvjerenog ponašanja, može bez problema nositi i roza komade, i ispasti će super...
Neki plah muškarac, još golobrad, nesiguran u sebe, vrlo će lako zaraditi podrugljive poglede
U rozoj majici si pedercina kako god. Nema to veze sa modom.
... roza kosulja je vec OK jer i ja imam rozu kosulju.
Ama vidiš, da nas @Heidi
Navodi na zaključak, nisi gay zbog boje, nego zbog pojave cijele
Nuto momaka u crnom
5439ce1dcfe45982d9e3aaf8440c6ca6.jpg
bb2c8bda501bfde61efb99ddea900c6d.jpg
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bobi je napisao/la: ↑15 nov 2020, 18:38
Ko vam je omiljena forumašica ovdje? Ali samo smijete navesti jednu a ne ono..pa puno njih mi je omiljenooo..samo navedite nick i razlog.
Cijenim I volim @uvijek_kontra vec par godina.
Kontrica je jedna posebna djevojka sa mnogo kvaliteta. Volim njenu ostroumnost, ima talenat da kombinuje nase postove I cita nas ko knjige.
Ima stav. Ponekad je u opoziciji sa mnom, ali vrlo dobro razumijem I ono sto zastupa. Nemam uopste potrebu da je ubjedjujem u suprotno. Vjerujem jos sto pise.
Nije kvarna. Njeni odnosi sa ljudima I zivotinjama mnogo o njoj govore.
Ima lijepu I nenametljivu energiju.
sta reci.
Rekoh vec jednom, zavoljeh te i prije nego sto smo pocele nasu komunikaciju. Neko koga gledam kao uzor, kao stariju sestru kad bi je imala i vjecitu inspiraciju.
Da se razumemo, daleko sam ja od toga jos sto si ti sve postigla (u svemu), al voljela bi da idem slicnim putem.
Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 08:47
Gej si ako si gej, odjeca te ne cini gej osobom
E ali ako se oblacis gej u mojoj mahali ces fasovat od svoje raje.
Tucete ljude jer se oblace "drugacije"? I ti opet oblacis "gej" spominjes..
Ne znam meni je glupost biti toliko opterecen necijim stilom oblacenja i biti homofobican jer pogobu ako obuces roza majicu gej si. Da li bi to znacilo da ako zena obuce plavu majicu da je ona takodjer gej (lezbejka)