Muškarci pitaju žene...
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13691
Re: Muškarci pitaju žene...
@Jimmy McNulty Kazes boli....e negdje procitah da je bol od rastanka prekida razvoda wotever jednak boli kad tugujes za nekim ko je umro.....e sad ako nije valjalo ja ne tugujem a u jednu ruku moras pustit govna niz vodu 
0
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Ma nije okej ovaj zadnji dio rečenice, nije ona nikakvo govno već naprotiv... jedina osoba koja me je ikad istinski voljela, radila svašta za mene, predala mi se potpuno i šta sve ne. Ako je iko govno ja sam govno i da barem mogu sebe pustit niz vodu.
0
I expect nothing and I'm still let down.
- vjesticanametli
- PRObehar

Pff e nznm onda brt .... ja samo znam puschat druge ....sebe vala nagradim snecim 
2
2
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

Konto sam sebi uzet konzolu da se zabavim i skrenem mislivjesticanametli je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:36 Pff e nznm onda brt .... ja samo znam puschat druge ....sebe vala nagradim snecim![]()
3
3
To je moj parvjesticanametli je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:36 Pff e nznm onda brt .... ja samo znam puschat druge ....sebe vala nagradim snecim![]()
1
1
samo malo provociram 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15634
Sta je s ovim mojim parom? Samo se igra 
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Nešto si pobrkao.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:45Dovoljno patim i bez alkohola![]()
Besmisleni seks nisam ja, prije svega i kad bih mogao privući nekog na tu vrstu odnosa ne bih mogao a da se ne zgadim sam sebi jer jednostavno da bih s nekim dijelio intimnost moram osjetit neku vrstu povezanosti, ugodne osjećaju, emociju, osjećaj pripadanja. Sad zvučim kao ženaali jednostavno to sam ja...
Apsolutno ne shvatam ljude koji mogu samo imati seks s nekim i to je to, kao neki business arrangement i hajmo dalje.
Želim, vjeruj mi da želim, očajnički želim jer ako uskoro ne prođe srce će mi eksplodirat.Moonlight je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:57 Tako što odlučiš da preboliš.
Ne samosažaljevaš se.
Ne misliš namjerno o toj osobi.
Ne evociraš namjerno uspomene
Izbrišeš poruke, slike, broj
Svaki put kad ti dodje u misli, kažeš A ne, ne... Nećeš. I počneš misliti o nečemu drugom, uzmeš nesto čitati, raditi itd.
To se zove odluka i istrajnost u odluci. Tako to rade ljudi koji žele prestati pušiti, drogirati se ili bilo koje dr se navike riješiti.
Eh sada... To rade osobe koje žele zaboraviti. Ti očito ne želiš.
i trudim se, bukvalno radim sve što govoriš, ali čujem neku pjesmu, neku referencu, neki prilog na tvu o jebenom izletištu gdje smo proveli lijepe trenutke i jednostavno se slomim. Ma šta god radio, koliko god se trudio, opet mi se nekako vrati sve i slomim se.
Vidim par na ulici i pomislim... e da... ovako smo nekad mi šetali...a ovako sada ona šeta sa drugim... kako me je mogla tako prebolit i zamijenit kad je obećala da će me uvijek voliti.
Nije mi nikako jasno da stvar koja je hajmo reći emotivne prirode može toliko da fizički boli.
Da barem i ja mogu ovako rezonovat.![]()
Ne pati se kada se pije, patnja počinje kada prestaneš piti. Mamurluk se najbolje liječi alkoholom.
Nije seks business arangment nego strast, nagon za dobrom ženkom. I obrnuto.
Opet se potvrdilo:
Nije bog prokleo čovjeka kada je čovjek pojeo jabuku. Prokleo ga je kada mu je dao mozak. Đavo te odnio, bože!
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Hajde pustite dečka na miru, neko razmišlja srcem, neko nekim drugim organima, hvala Bogu pa nismo svi isti.
2
1
1
1
Control + Alt + Delete
- vjesticanametli
- PRObehar

Ama zeno ne moze srcem pa krepache moramo ga nauciti kako to ide u riiil lajf
2
1
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Pa to mora sam naučiti, ne možemo mi, mi ga samo možemo u pojam ubiti. Kad mu dodije, neće više birati :haya
1
1
Control + Alt + Delete
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Proci ce. Neka boli I tuguj ozbiljno, samo ne dulji bas toliko s tim.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:32 Kako dalje kad te srce i duša bukvalno bole? Kako preboliti nekog koga već 7 mjeseci ne možeš zaboraviti iako je nastavila dalje i našla novu ljubav?
Kako prebolit nekog ko je u svakom pogledu bio ono što ste čitav život željeli, sanjali i molili se Bogu za to?
Intenzivno I svjesno razmisljaj o tome da joj oprostis, kao i sebi, I rijesi se suvisne krivnje. Tu je kvaka. Svi smo ljudi, grijesimo I ne uspijevamo zadrzati svaki odnos. Previse idealiziramo voljene. Pa ni majka I otac vise nisu Mjesec I Sunce kao sto smo mislili kad smo bili djeca. Sazrijevamo I shvatamo ljudsku nesavrsenost.
Ako u veze ulazis iskljucivo srcem, gledaj da se iscistis, da budes potpuno slobodan kad budes ulazio u drugi spoj.
Ako zelis nesto neobavezno, onda trazi da izabrsnica ima istu potrebu, pa izbijajte klin klinom.
2
2
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

Odličan post, lijepo rečeno. Hvala ti mnogo. Dobro ću razmislit o svim tim riječima.
Ništa neobavezno...nisam ja to.
1
1
Heidi je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:23valjda me krenulo večeras... pokušavam ovo u glavi zamisliti... rastumačitiJimmy McNulty je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:32
Ako zelis nesto neobavezno, onda trazi da izabrsnica ima istu potrebu, pa izbijajte klin klinom.
0
samo malo provociram 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Pa ti si Skorpija, sve ili nistaJimmy McNulty je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:41 Odličan post, lijepo rečeno. Hvala ti mnogo. Dobro ću razmislit o svim tim riječima.
Ali, naucit ces, sve vise ces shvatati, da sve sto jako boli brze se regenerira. Samo hrabro.
0