Ko? Izdajnik.cega?
Psovke
Re: Psovke
Hrvatstva.
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
...što sam bio pristojan na ovoj temi niko se nije ljutio na mene...nisam odgovara na provokacije...nigdi moga posta...good boy...
a šibali po meni udružene snage..neću reć zločinačke... 
1
1
Najcesce, kad ljudi vecinu dana na forumu provedu komentarisuci forum generalno, a ne ideje, lijepe stvari, i ostalo vrijedno komentiranja.
A onda kad Hanija iznenada prenese k'o grom iz vedra neba
Ode co'jek ne'dje bez ikakvog razloga.
Nervira me i konstantno raspravljanje musko-zenskih odnosa, o tom sam pisao prije. Puno raspravljamo o tome, uglavnom unedogled.
I....
Sta Jos?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Bogami si ti dobar. Ja ludim i za manje stvari.Socrates je napisao/la: ↑30 nov 2020, 21:38Najcesce, kad ljudi vecinu dana na forumu provedu komentarisuci forum generalno, a ne ideje, lijepe stvari, i ostalo vrijedno komentiranja.![]()
A onda kad Hanija iznenada prenese k'o grom iz vedra neba
Ode co'jek ne'dje bez ikakvog razloga.
Nervira me i konstantno raspravljanje musko-zenskih odnosa, o tom sam pisao prije. Puno raspravljamo o tome, uglavnom unedogled.
I....
Sta Jos?![]()
1
1
Ma lanem, osujem
i za volanom i bez volana....
U petak sam sada lajo toliko da me i hanuma pogledala čudno....
Al što sam imao radnog kolegu, starijeg od mene...
Za onakvu inspiraciju u psovkama se treba rodit...
i za volanom i bez volana....
U petak sam sada lajo toliko da me i hanuma pogledala čudno....
Al što sam imao radnog kolegu, starijeg od mene...
Za onakvu inspiraciju u psovkama se treba rodit...
1
1
I say what I think, I think what I say
Nekome bas
stoje psovke.
Fkt, nekako bude simpa.
Nekome vala ni naopako, žena pogotovo.
Psujem većinom u saobraćaju ili onako malo vrijedjam, Đećeš ti majmune i tako...
desi mi se i bez toga al rijetko bas. Ne volim ljude koji psuju sugovorniku, gadi mi se to, ali onako u priči kad nesto objasnjavaju mi je simpa.
Fkt, nekako bude simpa.
Nekome vala ni naopako, žena pogotovo.
Psujem većinom u saobraćaju ili onako malo vrijedjam, Đećeš ti majmune i tako...
desi mi se i bez toga al rijetko bas. Ne volim ljude koji psuju sugovorniku, gadi mi se to, ali onako u priči kad nesto objasnjavaju mi je simpa.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran