Ovo još niste znali o meni

Truć, trač, bla, bla...
storm
Administrator
Reactions: 38010

Re: Ovo još niste znali o meni

Post Postao/la storm »

Kad ujutro namažem lice kremom...šta ostane na dlanovima, laktove namažem...ružno mi kad je koža tamo suha i siva, kako vidim kod mnogih :oo
3
2 slika 1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Očekivao sam komentare... Haa ovo ono :D
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 01 dec 2020, 05:49 Očekivao sam komentare... Haa ovo ono :D
Prvo....kremu ne nanosis na nacin da je ostane...vec manje i slojevito. Drugo , ma sta te briga, ja volim da si njamiiiii :sret
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 01 dec 2020, 05:57
storm je napisao/la: 01 dec 2020, 05:49 Očekivao sam komentare... Haa ovo ono :D
Prvo....kremu ne nanosis na nacin da je ostane...vec manje i slojevito. Drugo , ma sta te briga, ja volim da si njamiiiii :sret
Što jest, jest :valja
Ja tebe volim :kiss
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 01 dec 2020, 05:59
Iskra je napisao/la: 01 dec 2020, 05:57

Pa.kad sam najbolja u svemu, najbolje sti ti se ikad desilo, ja sam tvoje sunce, tvoja drugarica, tvoja kriticarka i tvoja najveca ljubav ikad i sve sam naj naj....:trep

Jelde?

A i lijepa sam mashallah :trep

:D

487d982416cf5908a9446b9da0429c3e.jpg
1
1 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 01 dec 2020, 06:07
storm je napisao/la: 01 dec 2020, 05:59

Pa.kad sam najbolja u svemu, najbolje sti ti se ikad desilo, ja sam tvoje sunce, tvoja drugarica, tvoja kriticarka i tvoja najveca ljubav ikad i sve sam naj naj....:trep

Jelde?

A i lijepa sam mashallah :trep

:D

487d982416cf5908a9446b9da0429c3e.jpg
Sveeee :ljub :srce
1
1 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21590

Post Postao/la Miss Y. »

Hannibal je napisao/la: 28 nov 2020, 12:12 nana mi je rasista. usliko se rodjak sa nekim crncem i stavijo na facebook, nana vidjela sliku i kaze ima ih lijepih, al mi ih mrzimo sto su crni haha
Ovo nije tema o nani vec o tebi, o nani sve znamo

:spam
2
2 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
uvijek_kontra
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6621

Post Postao/la uvijek_kontra »

Ne volim o pekmezu ni da cujem. :tersy
5
1 slika 4 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Ni ja ne mogu pekmeza :D
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13993

Post Postao/la lejlamo »

ja ne mogu kmeza
1
1 slika
Mehaning
Proleter
Reactions: 6463

Post Postao/la Mehaning »

uvijek_kontra je napisao/la: 01 dec 2020, 14:08 Ne volim o pekmezu ni da cujem. :tersy
Ja jedem samo od smokve... :ovaj

Čak sam ga i skuhao jednom... :djed
2
2 slika
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13993

Post Postao/la lejlamo »

pekmez od smokve koristimo za ublažavanje kašlja..
inače, smokve su super voće :cool
0
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 9932

Post Postao/la WhiskeyPete »

Ne volim kada nema kafe u kući, to ne mogu tolerisati za razliku od slatkiša.
6
1 slika 1 slika 2 slika 2 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...
Ne kintam.sto se ja sad osjecam ko luzer, dok sjedim u hodniku i cekam da me.prodje slabost da bih mogla da vozim...a ja razmusljam o takvim osobama...

Hocu reci....tesko prihvatam tudju pomoc za bilo sta. I u pravu sam...ne treba.
5
5 slika
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17290

Post Postao/la Arslan_11 »

Iskra je napisao/la: 02 dec 2020, 11:36 Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...
Ne kintam.sto se ja sad osjecam ko luzer, dok sjedim u hodniku i cekam da me.prodje slabost da bih mogla da vozim...a ja razmusljam o takvim osobama...

nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smaja
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati. :hugic
1
1 slika
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Arslan_11 je napisao/la: 02 dec 2020, 11:49
Iskra je napisao/la: 02 dec 2020, 11:36 Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...

nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smaja
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati. :hugic

Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...

Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.

Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.

Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.
2
2 slika
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17290

Post Postao/la Arslan_11 »

Iskra je napisao/la: 02 dec 2020, 11:54
Arslan_11 je napisao/la: 02 dec 2020, 11:49

Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...

Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.

Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.

Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.
Mlada si Iskra imas citav zivot pred sobom, uspori plz. Odlozi nesto i za sutra iako ti to mozda tesko pada. Dajes ti uvijek 150% za sebe, a i za druge, bar takav osjecaj imam citajuci te. Bgm sebi si najpreca, kada si ti dobro svi ostali ce biti dobro, a storma ne stedi molio bih lijepo.
1
1 slika
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”