Sad sam iskljucila tv iz struje da vidim hoce li to pomoci staR4IN je napisao/la: ↑01 dec 2020, 01:21https://help.netflix.com/hr/node/12232Ariel je napisao/la: ↑01 dec 2020, 01:15 Jel se kome jos ovo pojavljivalo? Probala sam da se izlogujem sa svih uredjaja, da resetujem netflix na tv, da izbrisem pa ponovo instaliram netflix na tv, da resetujem modem i nista nije pomoglo. Internet radi sasvim normalno i netflix mi radi na laptopu i na mobitelu samo na tv nece nesto odjednom![]()
Serije koje pratite
Re: Serije koje pratite
0
1
1
ALPHA ET OMEGA
Proradilo nakon sto sam tv iskljucila iz struje 60 sekundi i na lg app store na tv izbrisala aplikaciju i ponovo je instalirala. To je pomoglo 
3
1
2
2
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Ta Dark nam je kidnapovala Missy nidje je
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Cuj to
Ja sad gledam His Dark Materials, izlaze epizode sedmicno i moram stici one Simpsonove, imam 4 neodgledane epizode. I da hoce neku novu zombi ili vampir seriju na fazon onog The Strain napraviti, to mi se gleda nesto.
0
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
...ja ovo pogledam, ne pratim nikakve serije, nekad pogledam neki film i to je to! 
FolgenAnleitung für einen Drogenskandal
Miniserie
Erscheinungsjahr: 2020
Die schockierenden Verbrechen zweier Laborchemiker bringen die nationale Justiz zum Erliegen und lassen die Grenzen der Gerechtigkeit für alle Beteiligten verschwimmen.
FolgenAnleitung für einen Drogenskandal
Miniserie
Erscheinungsjahr: 2020
Die schockierenden Verbrechen zweier Laborchemiker bringen die nationale Justiz zum Erliegen und lassen die Grenzen der Gerechtigkeit für alle Beteiligten verschwimmen.
0
Bice kad se sjetim 
Drugi put pregledao The 100
... ko voli akciju zaplet spletke ... iz epizode u epizodu se desavaju dramaticne promjene, a prica je u detaljima. Majstorski - tajna se provlaci cak do 4-te epizode, a pojavljuje tek u drugoj, dok se ustvari pojavljuje od prve epizode.
Tek na drugo gledanje sam uspio pohvatati detaljnu pricu jer je mnogo kriticnih situacija i dramaticnih promjena tako da ti detalji izbjegnu.
Postao sam fan glumacke ekipe jer su svi odglumili ... neki za Oskara, svaka im cast kao i piscu, scenario je ...
... ko voli akciju zaplet spletke ... iz epizode u epizodu se desavaju dramaticne promjene, a prica je u detaljima. Majstorski - tajna se provlaci cak do 4-te epizode, a pojavljuje tek u drugoj, dok se ustvari pojavljuje od prve epizode.
Tek na drugo gledanje sam uspio pohvatati detaljnu pricu jer je mnogo kriticnih situacija i dramaticnih promjena tako da ti detalji izbjegnu.
Postao sam fan glumacke ekipe jer su svi odglumili ... neki za Oskara, svaka im cast kao i piscu, scenario je ...
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
i ja sam prvi put, pa sam drugi put odgledala do kraja.....nije loša serija, malo udrobe pri kraju svega, ali gledljivo i drži pažnju...
0
Miješam sa Dark-om 

0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran