Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Kad ujutro namažem lice kremom...šta ostane na dlanovima, laktove namažem...ružno mi kad je koža tamo suha i siva, kako vidim kod mnogih 
3
2
1
1
Prvo....kremu ne nanosis na nacin da je ostane...vec manje i slojevito. Drugo , ma sta te briga, ja volim da si njamiiiii
1
1
Pa.kad sam najbolja u svemu, najbolje sti ti se ikad desilo, ja sam tvoje sunce, tvoja drugarica, tvoja kriticarka i tvoja najveca ljubav ikad i sve sam naj naj....
Jelde?
A i lijepa sam mashallah
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Sveeee
1
1
Ovo nije tema o nani vec o tebi, o nani sve znamo

2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
pekmez od smokve koristimo za ublažavanje kašlja..
inače, smokve su super voće
inače, smokve su super voće
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9932
Ne volim kada nema kafe u kući, to ne mogu tolerisati za razliku od slatkiša.
6
1
1
2
2
1
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...
Ne kintam.sto se ja sad osjecam ko luzer, dok sjedim u hodniku i cekam da me.prodje slabost da bih mogla da vozim...a ja razmusljam o takvim osobama...
Hocu reci....tesko prihvatam tudju pomoc za bilo sta. I u pravu sam...ne treba.
Ne kintam.sto se ja sad osjecam ko luzer, dok sjedim u hodniku i cekam da me.prodje slabost da bih mogla da vozim...a ja razmusljam o takvim osobama...
5
5
nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smajaIskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:36 Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati.

1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Arslan_11 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:49nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smajaIskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:36 Vrlo tesko se oslanjam na druge ljude, ja sve volim sama, i da ne ovisim ni o kome, pa makar u pitannu bloi savjeti samo, ili da ti neko odvede macku kod veta...i kad ipak popustim i povjerujem , dopustim da se oslonim, pa te fa osoba ispali u zadnji momenat...
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati.![]()
Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...
Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.
Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.
Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.
2
2
Mlada si Iskra imas citav zivot pred sobom, uspori plz. Odlozi nesto i za sutra iako ti to mozda tesko pada. Dajes ti uvijek 150% za sebe, a i za druge, bar takav osjecaj imam citajuci te. Bgm sebi si najpreca, kada si ti dobro svi ostali ce biti dobro, a storma ne stedi molio bih lijepo.Iskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:54Arslan_11 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:49
nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smaja
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati.![]()
Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...
Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.
Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.
Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!