Ako je tako, ionako ne možeš baš na ništa utjecati...Iskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:54Arslan_11 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:49
nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smaja
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati.![]()
Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...
Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.
Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.
Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.
Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
1
1
nemoj je sad Meha.Mehaning je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:17Ako je tako, ionako ne možeš baš na ništa utjecati...Iskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:54
Ma znam.sve. vjeruj, ne mogu vise ji Stormu kukati, on uvijek kaze polako, itd itd.. ali ja se onda osjecam.ko da stalno kukam...
Ma.najgore.je meni sto ja znam.da cu pogrijesiti kad god kao dopustim nekom da odradi neke stvari koje ja ne stizem.
Mogu ja sve. Kad znam da sam sama.u tome, zapnem ja 150% i rijesim sve uvijek. Jest da me trka frka ubi pa.uvece ko vreca...godinama sam ja spavala.5 sati maximalno. Moralo je negdje popustiti, zato i imam secer.
Ne znam. Bit ce kako bude. Kako Allah propise i to je to.![]()
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Ako smijem da kažem, mislim da bi ti morala malo svoje prioritete posložiti, sebe staviti na prvo mjesto i skontati da je sasvim ok da ne budeš super žena 24/7, da je pravo cool kad imaš balans u svemu i osjećaš se dobro u svojoj koži.Iskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:54Arslan_11 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:49
nisi jedina. Sav teret nosim sam. Cak sam otisao korak dalje da i ne govorim o problemu koji postoji, ne trazim pomoc, guram dok moze. Cesto te tako ljudi ispale, a sto je meni jos gore, bilo, pomognu, a prvom prilikom ti to nabiju na nos. :smaja
Samo ja vise ne dumam o tome, a i ti bi trebala da se prestanes opterecivati.![]()
Sve to možeš stići i sa malo odgode, sat ili dan ne znači puno, a za tvoj organizam i tvoju psihu bgm manje stresa itekako znači.
4
2
1
1
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Moonlight je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:42Ako smijem da kažem, mislim da bi ti morala malo svoje prioritete posložiti, sebe staviti na prvo mjesto i skontati da je sasvim ok da ne budeš super žena 24/7, da je pravo cool kad imaš balans u svemu i osjećaš se dobro u svojoj koži.Iskra je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:54
Sve to možeš stići i sa malo odgode, sat ili dan ne znači puno, a za tvoj organizam i tvoju psihu bgm manje stresa itekako znači.
Znam sve, hvala ti. Al budala.ko ja ne prikoci dok ne zglajza
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31114
jednom smo na zurci igrali istina izazov. ja sam bijo izazvan da odem kuci ☹
6
5
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
mislim da bi trebala sebe navikavati na to. neće biti odrađeno onako kako bi ti htjela i voljela, ali kako život ide, to ćeš morati prihvatiti ili ide brn aut....profesionalni, porodični, roditeljski...nebitno....
u početku je jako frustrirajuće prepustiti drugima, jer, niko ne uradi na način kako smo zamislili ili bi mi uradili...
ali i zašto bi, ne znači da je naš način i najbolji...
dopusti sebi da ti se pomogne.
to ja iz iskustva.
https://www.youtube.com/watch?v=Xuz6n0a64XY
2
2
Najgore je meni sto ja ne znam.kad sam.postala.takav..."radoholicar". Valjda po prstanku ucenja, visak vremena, pa trci tamo, vamo, nalazim sebi obaveze, u neka doba sam.se zatrpala, a bez ikakve potrebe. I sto kazes...ja sve najbokje znam, ja to moram.sama i takva retorika. U svemu.lejlamo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:30mislim da bi trebala sebe navikavati na to. neće biti odrađeno onako kako bi ti htjela i voljela, ali kako život ide, to ćeš morati prihvatiti ili ide brn aut....profesionalni, porodični, roditeljski...nebitno....
u početku je jako frustrirajuće prepustiti drugima, jer, niko ne uradi na način kako smo zamislili ili bi mi uradili...
ali i zašto bi, ne znači da je naš način i najbolji...
dopusti sebi da ti se pomogne.
to ja iz iskustva.
https://www.youtube.com/watch?v=Xuz6n0a64XY
Sad cu malo zakociti to je sigurno, jer kosta me zdravlja a premalo je meni godina da to dopustim. Osim toga najvise me muce stvari na koje ja ne mogu uticati . To mi stvori bas jaku presiju, pa sam.nervozna, zivcana...uzas. Rekla sam sebi necu vise tako, bit ce kad bude.
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
meni je trebalo dosta vremena da to usporavanje zaista počnem primjenjivati na sebi.....lupnem se po ustima čim zaustim da za nešto, što bi mi bilo previše u nekom momentu, kažem....neka ja ću...
neću. imam drugih obaveza. uradi ti.
i čudo se dogodi, fakat bude urađeno....i odleti u zaborav ko lanjski snijeg.....tako bi odletjelo i da sam sebe potrošila....niko se ne bi sjećao, a ja izgorila....
nemoj.
i čudo se dogodi, fakat bude urađeno....i odleti u zaborav ko lanjski snijeg.....tako bi odletjelo i da sam sebe potrošila....niko se ne bi sjećao, a ja izgorila....
nemoj.
2
2
Vazno je na vrijeme ucidjeti, meni da secer nije podivljao ja ne bih ni skontala dok se ne bi desio totalni burn outlejlamo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:44 meni je trebalo dosta vremena da to usporavanje zaista počnem primjenjivati na sebi.....lupnem se po ustima čim zaustim da za nešto, što bi mi bilo previše u nekom momentu, kažem....neka ja ću...
nemoj.
0
Ti kao da kupis u se i pa ovako sve izbacis ovde..Iskra je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:52Vazno je na vrijeme ucidjeti, meni da secer nije podivljao ja ne bih ni skontala dok se ne bi desio totalni burn outlejlamo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:44 meni je trebalo dosta vremena da to usporavanje zaista počnem primjenjivati na sebi.....lupnem se po ustima čim zaustim da za nešto, što bi mi bilo previše u nekom momentu, kažem....neka ja ću...
nemoj.
Djelujes kao tiha i povucena osoba van ovoga..
0
ALPHA ET OMEGA
- hani_jong_un
- Pjur seks

Pa.ja ovdje blebecem to je jasno,
Ovakva kao ovdje samo sam bas u krugu jako dragih ljudi
0

1