Zoran Milanović

Društvo, kretanja, politika... Prije svega šljiva Tarabića, i tisućljetni snovi...
Odgovori
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Re: Zoran Milanović Kizo..

Post Postao/la Iskra »

laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 10:28 ..malo si se zbrčkala evo izjave : Predsjednik Republike Zoran Milanović uzvratio je u srijedu na kritike saborskih zastupnica Marijane Puljak (Pametno) i Dalije Orešković (SiP), nazvavši ih "samodopadnim narikačama", te je ustvrdio da se ponašaju kao "obični mali ometači" dok se razgovara o ozbiljnim temama.

Cim budem imala.vremena ja cu ti iskopati taj link.....ali podshecam.te da je drzavna pravobraniteljica ili tako neka gospodja...trazila da se uklone video snimci jer to vrijedja dostijanstvo svake hrvatice.

Seljacina. Tocka.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 10:30
laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 10:28 ..malo si se zbrčkala evo izjave : Predsjednik Republike Zoran Milanović uzvratio je u srijedu na kritike saborskih zastupnica Marijane Puljak (Pametno) i Dalije Orešković (SiP), nazvavši ih "samodopadnim narikačama", te je ustvrdio da se ponašaju kao "obični mali ometači" dok se razgovara o ozbiljnim temama.

Cim budem imala.vremena ja cu ti iskopati taj link.....ali podshecam.te da je drzavna pravobraniteljica ili tako neka gospodja...trazila da se uklone video snimci jer to vrijedja dostijanstvo svake hrvatice.

Seljacina. Tocka.
..u ovi par postova si vise ti izrekla tih rijeci na kojega pozivaš nego on al nema veze evo da ti uštedim vrime original izjavu:
Tim samodopadnim narikačama propustio sam reći što ih ide. Dalija Orešković je došla na čelo Povjerenstva za sukob interesa s 36 godina kao relativno nepoznata osoba. Javila se na visoku funkciju, to je bilo suspektno, ali bila je najmanje loš kandidat. Odabrana je mojom odlukom. Odabrao ju je Odbor u Saboru. Moraju ljudi ovo čuti.

Ljudi će poželjeti Pernara, on je lelujav, ovi su fejkeri. Nisam se s njom htio susresti da ne bi bio dojam da vršim utjecaj na nju, a tek nakon godinu i pol dana smo se našli.

Ona je htjela još 4 godine raditi taj posao i očekivala da za nju glasaju zastupnici HDZ-a, a oni su odabrali drugu osobu koja je pokazala da se taj posao može raditi bolje bez samodopadnosti i foliranja u medijima.

Orešković je otišla u Nedjeljom u 2 i te iste ljude koji su je odabrali proglasila bandom, predsjednici rekla da je nula i ušla u politiku. Propala je na Europskim izborima, krenula u kampanju iz Perušića kraj Gospića. Moram tu opsesivnost razgoliti jer takvi ljudi koji bez životnog iskustva drugi dan žele biti predsjednici republike. Nadam se da nisam rekao ništa seksistički - kazao je Milanović pa se osvrnuo na Marijanu Puljak. Orešković i Puljak nazvao je Thelmom i Louise.

- Gospođa Puljak je moj vršnjak, zato postavljam pitanje gdje si bio u životu. Radila je u banci, bila je informatičar, po algoritmima je smišljala zamke za štediše, ljude koji imaju kredite u francima. To je bio njezin doprinos boljitku zajednice i financijskom statusu ljudi u Hrvatskoj i Dalmatinaca. Za razliku Orešković koja se dovukla, Puljak je izabrana u splitsko vijeće, neki put je kidisala na Sabor, prošla je. U situaciji kada razgovaramo o ozbiljnim temama one se ponašaju kao ozbiljni mali ometaši. Zašto tamo nije stavila ploču Vlade HR jer su tamo bili ministri. Onaj tko se bavi pločama u zreloj dobi je ostao tabula rasa - kazao je Milanović. ..svaka mu čast !!!
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 10:35
Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 10:30

Seljacina. Tocka.
..u ovi par postova si vise ti izrekla tih rijeci na kojega pozivaš nego on al nema veze evo da ti uštedim vrime original izjavu:
Tim samodopadnim narikačama propustio sam reći što ih ide. Dalija Orešković je došla na čelo Povjerenstva za sukob interesa s 36 godina kao relativno nepoznata osoba. Javila se na visoku funkciju, to je bilo suspektno, ali bila je najmanje loš kandidat. Odabrana je mojom odlukom. Odabrao ju je Odbor u Saboru. Moraju ljudi ovo čuti.

Ljudi će poželjeti Pernara, on je lelujav, ovi su fejkeri. Nisam se s njom htio susresti da ne bi bio dojam da vršim utjecaj na nju, a tek nakon godinu i pol dana smo se našli.

Ona je htjela još 4 godine raditi taj posao i očekivala da za nju glasaju zastupnici HDZ-a, a oni su odabrali drugu osobu koja je pokazala da se taj posao može raditi bolje bez samodopadnosti i foliranja u medijima.

Orešković je otišla u Nedjeljom u 2 i te iste ljude koji su je odabrali proglasila bandom, predsjednici rekla da je nula i ušla u politiku. Propala je na Europskim izborima, krenula u kampanju iz Perušića kraj Gospića. Moram tu opsesivnost razgoliti jer takvi ljudi koji bez životnog iskustva drugi dan žele biti predsjednici republike. Nadam se da nisam rekao ništa seksistički - kazao je Milanović pa se osvrnuo na Marijanu Puljak. Orešković i Puljak nazvao je Thelmom i Louise.

- Gospođa Puljak je moj vršnjak, zato postavljam pitanje gdje si bio u životu. Radila je u banci, bila je informatičar, po algoritmima je smišljala zamke za štediše, ljude koji imaju kredite u francima. To je bio njezin doprinos boljitku zajednice i financijskom statusu ljudi u Hrvatskoj i Dalmatinaca. Za razliku Orešković koja se dovukla, Puljak je izabrana u splitsko vijeće, neki put je kidisala na Sabor, prošla je. U situaciji kada razgovaramo o ozbiljnim temama one se ponašaju kao ozbiljni mali ometaši. Zašto tamo nije stavila ploču Vlade HR jer su tamo bili ministri. Onaj tko se bavi pločama u zreloj dobi je ostao tabula rasa - kazao je Milanović. ..svaka mu čast !!!

E to je njegov demant....a prvobitne izjave cu ja pokusati da nadjem. I da te napomenem , ovo je izjavio nakon sto su se digli svi mediji i reagovali na njegove prvobitne izjave.

I za Oreskovic je reako da je bez muza ona 0 .
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..aj da vidimo i to.. :blabla
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35255

Post Postao/la dmr »

0
:damir
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 10:53 ..aj da vidimo i to.. :blabla

Ma.znas sta mozes ti do Sudnjeg dana :bla

Predsjednik vam je bruka.i sramota. Zbrckan, neinspirativan, sovinista i seljacina.
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 11:05
laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 10:53 ..aj da vidimo i to.. :blabla

Predsjednik vam je bruka.i sramota. Zbrckan, neinspirativan, sovinista i seljacina.
..mozes ti bolje..
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

laga-nini je napisao/la: 14 nov 2020, 11:32
Iskra je napisao/la: 14 nov 2020, 11:05

..mozes ti bolje..

Ne padam ja nisko, predsjedjicki :oo
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..a i pada na muslimanke..ak nisi znala zena mu je muslimanka...aj valjda mu sad manje zamjerite :hihi
0
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

Mamlaz se opet javlja i petlja...

Milanović: Građanska BiH je jako daleki san, ali prvo sapun, onda parfem
R. D.

U Dnevniku HTV-a gostovao je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović. Govorio je o brojnim temama, a dotakao se i naše zemlje.

"Dejton je takav kakav je i ne vidim uopće načina da ga se promijeni bez nasilja. Ne mislim na rat. Mislim naprosto na mentalno i svako drugo nasilje koje u BiH, to svatko zna, nikad nije prolazilo. I uvijek je izazivalo još veće nasilje", kazao je on.

Vi ne možete bosanski sistem, nastavio je, bosanskohercegovački okvir promijeniti bez volje konstitutivnih naroda.

"Imate Hrvate - da, Hrvati postoje, kao i Bošnjaci, postoje, ne možemo se praviti da ne postoje, koji su nezadovoljni u toj državi. Je li to neka tajna? Jesam li ja nacionalist ili šovinista ako to kažem? To je sad problem onih koji se sa mnom ne slažu što će to meni jako teško reći, mada će mi to reći, već i govore", izjavio je.

Neka se ne zanose da će bilo kakve strateške odluke o ičemu biti donošene bez suglasja triju konstitutivnih naroda, dodao je, i to nije nikakav srednji vijek, i bez toga nema građanske države.

"Dakle, još jednom govorim - građanska država je daleki, daleki san, i to je lijepa stvar, ali prvo sapun, onda parfem", zaključio je predsjednik Hrvatske.
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Re: O čemu trenutno razmišljate

Post Postao/la Iskra »

Sta je sad izjavio Milanovic sovinista, pa na Face rafalaju ko ludi.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 12 dec 2020, 18:54 Sta je sad izjavio Milanovic sovinista, pa na Face rafalaju ko ludi.
U svom stilu...taj čim zine, uvrede lete iz njega...pravi "mali franjin"
(jest mi na momente sad drago, da nekih verbalnih dijareja ne moramo više čitati)

viewtopic.php?p=160861#p160861
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 12 dec 2020, 18:58
Iskra je napisao/la: 12 dec 2020, 18:54 Sta je sad izjavio Milanovic sovinista, pa na Face rafalaju ko ludi.
U svom stilu...taj čim zine, uvrede lete iz njega...pravi "mali franjin"
(jest mi na momente sad drago, da nekih verbalnih dijareja ne moramo više čitati)

viewtopic.php?p=160861#p160861
Koja budala..
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Re: Zoran Milanović

Post Postao/la Iskra »

Eto nek on kaze sta je daleko a sta blisko.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 12 dec 2020, 19:19 Eto nek on kaze sta je daleko a sta blisko.
Pravi izdanak novog vala populista za stoku sitnog zuba...
Biti će zanimljivo slušati kako cvile u dodiru sa pravom politikom, koja će ih postaviti na mjesto, koje pripada takvima...a događalo se već, i opet će...
Lik se već i Plenkoviću popeo na glavu, ne prestaju njihovi verbalni okršaji u medijskom prostoru hrvatske...
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 12 dec 2020, 19:25
Iskra je napisao/la: 12 dec 2020, 19:19 Eto nek on kaze sta je daleko a sta blisko.
Biti će zanimljivo slušati kako cvile u dodiru sa pravom politikom, koja će ih postaviti na mjesto, koje pripada takvima...a događalo se već, i opet će...
Lik se već i Plenkoviću popeo na glavu, ne prestaju njihovi verbalni okršaji u medijskom prostoru hrvatske...
Ma vec sam.rekla, mene je sokirao verbalnim ratom sa dvije hrvatske politicarke. Uzas.

Ne razumijem da.predjednik zemlje koja je clanoca EU moze sebi da dozboli ovakav vilabular.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 12 dec 2020, 19:38
storm je napisao/la: 12 dec 2020, 19:25

Ma vec sam.rekla, mene je sokirao verbalnim ratom sa dvije hrvatske politicarke. Uzas.

Ne razumijem da.predjednik zemlje koja je clanoca EU moze sebi da dozboli ovakav vilabular.
Pisao sam zašto može...jer je samo protokolarna osoba, nema nikakvu odgovornost, i krije se iza institucije predsjednika...nešto slično kako je i Kolinda sipala nebuloze i blamirala Hrvatsku gdje je stigla...
Sa druge strane, opet ni prije Josipović, i Mesić, nisu nešto puno mogli, iako su dosta afirmativnije i dobrosusjedski djelovali....rezultat svih njih je priča za tri dana. Ako i toliko.
Ako se vratim malo Milanoviću....jako, jako loš političar, a i izbore je dobio isključivo, jer se glasalo protiv Kolinde, jer je narodu bilo dosta sramoćenja...vrlo vjerojatno slijedi isti scenario, i za sljedeće predsjedničke izbore.
Sa HDZ je na ratnoj nozi, ali ne kako je uobičajeno bilo do sad, jer proizlazi iz SDP stranke, u sklopu koje je bio i premijer, nego je otišao mnogo desnijem nego je čak HDZ desno....tako da od njihovog biračkog tijela neće nešto glasova pobrati, a od SDP pogotovo ne. Ubrati će nešto od Škorinih primata, one grupe šatoraša, i to je to....ako se pojavi protukandidat, koji zna sastaviti tri smislene rečenice, Milanović će biti bivši...
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “EXYU”