Etoti sad a meni sise smijo .
Ovo još niste znali o meni
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31113
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Re: Ovo još niste znali o meni
Kod mene razbijeno staklo na telefonu, i svaki put kad gledam slike na kulinarici mislim da ima dlaka u jelu :face
6
5
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31113
danas sam dobijo 3 bubuljice. dvije ma celu i jedna odma pored obrve
3
2
1
1
1811
Koliko sam ostario da su me te bubuljice davno prošle. A nikakvog pomaka nisam imao ni sa njima, ni sada bez njih.
2
2
Mozda se lako naljutim ili se mozda cini ko da se lako iznerviram. Sve je to tacno ali zato me sve prodje brzo. Ne drzim me ljutnja dugo 
3
2
1
1
ja mrzim kad me posalju po taNpone
jednom sam bio sa djevojkom u grckoj i bas je doslo do te scene. zvuci nevjerovatno, ali ja do tad nikad nisam imao potrebu da kupujem tampone. bio je neki manji granap u blizini i dobro se sjecam da pojma nisam imao sta je sta jer su skori svi artikli bili domaci. haj sto ne znam pricati grcki, nego ne mozes ni procitati one beta sigma pizdarije. uglavnom kad sam krenuo u taj granap, samo mi je na umu bilo kako cu ja skontati tampone. joj moje srece kad sam ugledao OB na polici
uzmi, plati i bjezi. vratio se u sobu i onako sav sretan dajem njoj. ona odlazi u kupatilo, izlazi par trenutaka poslije i pita "pa ljubavi sto si uzeo ove jumbo size"
5
5
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Tako krenula jedna u obliznju trgovinu,rekoh uzmi mi jedan bic,tad sam jos pusio.Ona nosi meni za brijanje,gledam ja nju,gleda ona meneMalfoy je napisao/la: ↑19 dec 2020, 03:00ja mrzim kad me posalju po taNpone
jednom sam bio sa djevojkom u grckoj i bas je doslo do te scene. zvuci nevjerovatno, ali ja do tad nikad nisam imao potrebu da kupujem tampone. bio je neki manji granap u blizini i dobro se sjecam da pojma nisam imao sta je sta jer su skori svi artikli bili domaci. haj sto ne znam pricati grcki, nego ne mozes ni procitati one beta sigma pizdarije. uglavnom kad sam krenuo u taj granap, samo mi je na umu bilo kako cu ja skontati tampone. joj moje srece kad sam ugledao OB na polici
uzmi, plati i bjezi. vratio se u sobu i onako sav sretan dajem njoj. ona odlazi u kupatilo, izlazi par trenutaka poslije i pita "pa ljubavi sto si uzeo ove jumbo size"
![]()
3
3
Ne vilim sa nestrucnim ljudima pricati o strucnim stvarima. To me jako ljuti.
1
1