Strašne priče
Re: Strašne priče
Jel vi zezate ili je ovo real story?
Cim vidim ovu temu,jezim se :face
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Hahhhh, ja sam kao dijete voljela izmišljati priče i plašiti drugu djecu
Dešavalo se da trebam "pripaziti" na rodice, kćerke od tetke, njih tri, nešto mlađe od mene.... Mrzila sam to, pa sam im jednom složila priču o nekom čarobnom dugmetu koje te vrati u prošlost, na taj fazon... I sad mi nije jasno kako su povjerovale
One su cijeli dan, po ljetnoj vrelini, trazile to dugme dok sam ih ja "čuvala"... Na suncu, 35 stepeni minimalno, i to na stadionu gdje smo se igrale, nije bilo nimalo hladovine...
Kasnije im je
malo pozlilo od sunca, i tako je tetka saznala... Da su one dobile sunčanicu, vjerovatno bih i ja dobila batina 
Srećom, čim su se rehidrirale, bile su bolje... samo im je koža malo izgorila
Dešavalo se da trebam "pripaziti" na rodice, kćerke od tetke, njih tri, nešto mlađe od mene.... Mrzila sam to, pa sam im jednom složila priču o nekom čarobnom dugmetu koje te vrati u prošlost, na taj fazon... I sad mi nije jasno kako su povjerovale
One su cijeli dan, po ljetnoj vrelini, trazile to dugme dok sam ih ja "čuvala"... Na suncu, 35 stepeni minimalno, i to na stadionu gdje smo se igrale, nije bilo nimalo hladovine...
Kasnije im je
Srećom, čim su se rehidrirale, bile su bolje... samo im je koža malo izgorila
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Atomic podsjeti me na ovo:
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.