Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Hoću da kažem!
Ne zezaj Hani...morat cu na injekcije, siri mi se na misice vrata....
Al.ima.nesto.i dobro danas...dedo i nana mi ostaju kazu heftu!
Bas cemo se druziti
Al.ima.nesto.i dobro danas...dedo i nana mi ostaju kazu heftu!
Bas cemo se druziti
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

Dobro jutro Behari. 
Jos sest dana ove divne godine. Da li postoji nacin da ikako popravi utisak za ovih sest dana?
Jos sest dana ove divne godine. Da li postoji nacin da ikako popravi utisak za ovih sest dana?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ne bi bilo loše da se citava ova akcija forumasa oko paketica dokumentuje pa da se ovako sroči odgovornima, to jeste Vladi BiH, vladajućim strankama, načelnicima, ministrima kantona i opština (pa i entiteta i države) jer oni su najodgovorniji za stanje u kojima su se ti jadni ljudi našli. Oni daleko više imaju sredstava od forumaša.
BiH nije siromašna država - u nju je ušlo toliko stranih donacija i ulaganja da je do sada trebala prešišati i Švicarsku po izgledu i infrastrukturi. Gdje je taj novac završio, manje-više se (ne)zna, a slabo ko i pita.
No vladajući i na funkcijama se toga, pa i tih ljudi, sjete samo pred izbore.
I to je ono što je najveća sramota.
Put kojim je smajlic danas prošla garant nije očišćen niti u najboljem stanju, jer je (kvazi)država i tu davno zakazala no to njoj nije smetalo da odradi ono što smatra da je humano.
Uglavnom, sve pohvale svima koji su učestvovali.
BiH nije siromašna država - u nju je ušlo toliko stranih donacija i ulaganja da je do sada trebala prešišati i Švicarsku po izgledu i infrastrukturi. Gdje je taj novac završio, manje-više se (ne)zna, a slabo ko i pita.
No vladajući i na funkcijama se toga, pa i tih ljudi, sjete samo pred izbore.
I to je ono što je najveća sramota.
Put kojim je smajlic danas prošla garant nije očišćen niti u najboljem stanju, jer je (kvazi)država i tu davno zakazala no to njoj nije smetalo da odradi ono što smatra da je humano.
Uglavnom, sve pohvale svima koji su učestvovali.
3
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
E svaka cast, Joe.
Ovo je garant posveceno meni.
Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova
Svirala tisina
Ovo je garant posveceno meni.
Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova
Svirala tisina
1
1
To koliko ja cijenim.i respektujem.@smajlic bespotrebno je govoriti. @Miss Y. i @Moonlight priskocile ste i svaka vam cast, da vam Allah u kabul.upise objema..Amin illahi ya Rabbi.
I ne zaboravimo svi skupa.
"I Allahu se klanjajte i nikoga Njemu ravnim ne smatrajte! a roditeljima dobročinstvo činite, i rođacima, i siročadi, i siromasima, i komšijama bližnjim, i komšijama daljnjim, i drugovima, i putnicima-namjernicima, i onima koji su u vašem posjedu. Allah, zaista, ne voli one koji se ohole i hvališu."
I ne zaboravimo svi skupa.
"I Allahu se klanjajte i nikoga Njemu ravnim ne smatrajte! a roditeljima dobročinstvo činite, i rođacima, i siročadi, i siromasima, i komšijama bližnjim, i komšijama daljnjim, i drugovima, i putnicima-namjernicima, i onima koji su u vašem posjedu. Allah, zaista, ne voli one koji se ohole i hvališu."
3
3
Pa vlast je upravo ta koja je odgovorna za takvu situaciju.
Sit gladnom ne vjeruje. Ali kad gladan baci molotovljev koktel na zgradu Vlade - tad je veća vjerovatnoća da će se nešto i uraditi.
Al’ još mi nismo tu.
Sit gladnom ne vjeruje. Ali kad gladan baci molotovljev koktel na zgradu Vlade - tad je veća vjerovatnoća da će se nešto i uraditi.
Al’ još mi nismo tu.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Kad smo vec kod Bajage, ja bih onu Zivot je kad si ziv.
Niko nije rekao vecu istinu, o toj problematici.
A moze I Vesela Pesma.
Niko nije rekao vecu istinu, o toj problematici.
A moze I Vesela Pesma.
1
1
Jel' se isplati pocet' pit' 'vako rano?
1
1