O umrlima sve naljepse. I ti bio htio da o tebi govore sve lijepo a ne da te ismijavaju.bagra je napisao/la: ↑27 dec 2020, 13:24kak to mislis "a dobro ko zna zasto se ubila" ?![]()
internet kakvog znamo je u funkciji jos od
Sarajevske Olimpijade tamo.here...
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/August_Ames#Death
ja glupe smrti majko :face
ja da sam se ubijo na svaku losu reakciju na
moj jos gori post umro bi bar 30 hiljada puta.
kolko ono kazu da se puta mozes reinkarnirat ?![]()
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
0
Ne slazem se sa stavom.islamske zajedjice bih da ne trebamo primiti vakcinu koja u sebi sadrzi svinjsku zelatin.
1
1
A zašto se uopšte zalažu za slične pokrete? Zar nije dozvoljeno korištenje ako je u pitanju zdravlje?
1
1
Neka ljubav caruje..
Eto, dali takvu izjavu.
Svinjski zelatin je nus produkt , tj proizvod svinjskog pprijekla, i primanjem vakcine ne konzumira se niti se unosi kao hrana. Smatram.da je izjava ishitrena i da nema osonove za zabzabran tjj za preporuku da se odabere neka druga vakcina.
1
1
A IZ BiH je inače ne daj Bože nikome!
To bih prvo ukinuo kad bih bio na vlasti.
To bih prvo ukinuo kad bih bio na vlasti.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
A ne znam šta bih rekla.. Osim da svaka odluka, i takvog karaktera, dobije svoje posljedice. U nekim situacijama možda i pozitivne a u nekim blaže ili katastrofalne.Iskra je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:31
Eto, dali takvu izjavu.
Svinjski zelatin je nus produkt , tj proizvod svinjskog pprijekla, i primanjem vakcine ne konzumira se niti se unosi kao hrana. Smatram.da je izjava ishitrena i da nema osonove za zabzabran tjj za preporuku da se odabere neka druga vakcina.
Vrijeme pokaže najbolje.
0
Neka ljubav caruje..
Nisu nasi uouceni.....dozvomjena je vakcinaina je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:41A ne znam šta bih rekla.. Osim da svaka odluka, i takvog karaktera, dobije svoje posljedice. U nekim situacijama možda i pozitivne a u nekim blaže ili katastrofalne.Iskra je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:31
Eto, dali takvu izjavu.
Vrijeme pokaže najbolje.
viewtopic.php?p=177535#p177535
2
2
Iskra je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:41Nisu nasi uouceni.....dozvomjena je vakcina
viewtopic.php?p=177535#p177535
Slične izjave religijskih zajednica samo će jače utemeljiti otpor..
A ovaj proces je jakoooo važan..služi kao stabilizator, odnosno osigurava vakcinu prlikom transporta i skladištenja.
1
1
Neka ljubav caruje..
Ne slažem se ni ja...
Koliko znam, postoji i ono pravilo da kada nemamo alternativu, a u pitanju je zdravlje i zivot, tada i zabranjeno postaje dozvoljeno...
Princip manje štete...
Fakat me iznenadio stav ivz
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Ma.nece. povuci ce kad procitaju valjda stav Islamskog medicinskog naucnog vijeca
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
mozda nam budu trazili para da nam oproste taj grijeh
ovi iz mog dzemata stalno traze para, svaki dan nesta novo izmisle ocm
1
1
1811