Šta ste dobili na poklon?
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Re: Šta ste dobili na poklon?
Za Bozic sam dobila svasta. Carape, sal, lancic, 2 knjige, Aquarell, slatkise, vino... Jos nesto 
3
2
1
1
Ako je doktorski rukopis,onda moras reci da je divno sto god pisalostorm je napisao/la: ↑30 dec 2020, 20:59 Meni @Iskra moja Habibti
Božićna čestitka
Kravata, koju ne bih sam bolje birao, onako "moja", i svašta nešto darova, kuglice na boru već sam pokazao i zvijezdicu
Pismo ljubavi, volim čitati...
Hvala ti sunce
Habibti.jpg
Još je mudro odsutjela, a znam da je to teško, obično ne izdrži, da ne progovori
Hvala ti![]()
2
2
Možda si moje malo, lijepo i nježno, ali si srcem i dušom toliko velika, da nekad ruke prema zvijezdama raširim i jedva mogu obgrlitiIskra je napisao/la: ↑31 dec 2020, 08:44Kako sam ja to lijepo upakovala bila, vrpca...sve...kaze teta na salteru, ne moze tako, izvadi...pa.ne moze iz nekog razloga u njihov paket, mora u onu ogromnu kovertu,vjesticanametli je napisao/la: ↑31 dec 2020, 00:09
ja sam znalaa kad si mi popravljo sifru muHka mi bila
![]()
...pitam.ja hoce li stici, kaze ona meni " ne znam hoćemo li sutra biti zivi" :smaja
Al.kad je od srca , cist naum...doslo je pa.kako god.![]()
![]()
Pa onda kontam...sto ne poslah po tvom Deda Mrazu....
Uglavnom, to je malo bozicno cudo...stiglo za 7 dana preporucenom posiljkom, a prosle.godine EMS postom, brzom za 10.
Jek tako@storm
Ja sam tvoje malo bozicno cudo![]()
1
1
Lijepooooo piše....ali neću pokazatiAtomic je napisao/la: ↑31 dec 2020, 08:50Ako je doktorski rukopis,onda moras reci da je divno sto god pisalostorm je napisao/la: ↑30 dec 2020, 20:59 Meni @Iskra moja Habibti
Božićna čestitka
Kravata, koju ne bih sam bolje birao, onako "moja", i svašta nešto darova, kuglice na boru već sam pokazao i zvijezdicu
Pismo ljubavi, volim čitati...
Hvala ti sunce
Habibti.jpg
Još je mudro odsutjela, a znam da je to teško, obično ne izdrži, da ne progovori
Hvala ti![]()
![]()
1
1
storm je napisao/la: ↑31 dec 2020, 09:08Možda si moje malo, lijepo i nježno, ali si srcem i dušom toliko velika, da nekad ruke prema zvijezdama raširim i jedva mogu obgrlitiIskra je napisao/la: ↑31 dec 2020, 08:44
Kako sam ja to lijepo upakovala bila, vrpca...sve...kaze teta na salteru, ne moze tako, izvadi...pa.ne moze iz nekog razloga u njihov paket, mora u onu ogromnu kovertu,...pitam.ja hoce li stici, kaze ona meni " ne znam hoćemo li sutra biti zivi" :smaja
Al.kad je od srca , cist naum...doslo je pa.kako god.![]()
![]()
Pa onda kontam...sto ne poslah po tvom Deda Mrazu....
Uglavnom, to je malo bozicno cudo...stiglo za 7 dana preporucenom posiljkom, a prosle.godine EMS postom, brzom za 10.
Jek tako@storm
Ja sam tvoje malo bozicno cudo![]()
![]()
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
bajaderu ne bi smjela
proslijedi meni jer ja smijem
1
1
I say what I think, I think what I say
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Mamina ideja jelke i poklona.
Na svakoj maski pise ime i 2021 bez maski.
Htjeli me ubjedit da je drvo procvjetalo
rekoh dovezite se pameti, ja to njegujem, nikad cvalo nije kad ono.. 
Htjeli me ubjedit da je drvo procvjetalo
6
6
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
@uvijek_kontra svaka cast mami za ovako nesto se mnogi ne bi se sjetili 
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Ja sam dobila svasta nesto
Vecinom ono sto i znaju sta sve volim
Vecinom ono sto i znaju sta sve volim
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Mama.zna najboljeuvijek_kontra je napisao/la: ↑02 jan 2021, 10:28 Mamina ideja jelke i poklona.![]()
Htjeli me ubjedit da je drvo procvjetalorekoh dovezite se pameti, ja to njegujem, nikad cvalo nije kad ono..
![]()
1
1