dvaput je dva put
Sretna Nova godina
Re: Sretna Nova godina
@vjesticanametli
dvaput je dva put

dvaput je dva put
2
2
I say what I think, I think what I say
@Max .. hvala ti puno na lijepim zeljama
ja tebi i tvojoj porodici zelim zdravlja, srece i ljubavi
ja tebi i tvojoj porodici zelim zdravlja, srece i ljubavi
3
3
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
@Max amin ako Bog da. 
Znajući kakva sam, ako krenem pisati, raspizdiću se a ne želim to, barem danas želim biti luda i otkačena.
Zato ću kratko svima zaželjeti sretnu novu godinu, da svima iduća bude bolja od ove za milion stepeni.
Zdravlja svima, ljubavi, veselja, uspijeha i svega što vam srce želi.
Sretna Nova 2021 godina
Znajući kakva sam, ako krenem pisati, raspizdiću se a ne želim to, barem danas želim biti luda i otkačena.
Zato ću kratko svima zaželjeti sretnu novu godinu, da svima iduća bude bolja od ove za milion stepeni.
Zdravlja svima, ljubavi, veselja, uspijeha i svega što vam srce želi.
Sretna Nova 2021 godina
8
7
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Svi znamo kako je teska bila ova 2020..Puna izazova, prijetnji i straha, novih nepoznatih stvari ali evo hvala.Bogu ode i ona polako. Ne ponovila se , bar ne po losem, nikom.
Tesko bi bilo izdvojiti bilo kojeg clana foruma i uputiti mu cestitku posebnu, kad zaista svima zelim isto.
Dragi ljudi, svega imali a zdravlja najvise.
Neka vam se u 2021 inshallah otvore novi putevi, nove mogucnosti i nove prilike koje cete iskoristiti i iskusiti srecu. Budite sretni, istinski, neka Allahov nur obasja puteve kojim cete ici, vase celo uvijek neka bude vedro a meleci Hafaze (cuvari) nek vas prate na tom putu. Neka se Rakib, na vasem ramenu desnom inshallah umori od upisivanja vasih dobrih djela , a Atid ne imao upisati ni jedno lose. Amini illahi ya Rabbi.
Muakibeti vasi, nikad se ne umorili od donosenja blagoslova i Bozijeg bereketa u vas dom.
Nek vasi bliznji uvijek budu uz vas, vasa djeca vama na ponos i cast. Rasirite ruke i otvorite svoja srca, mir i dobro neka vlada vasom dusom. Da vam dragi Allah svima da sve najbolje.
Hvala.vam sto ste tu i sto ste u teskim trenucima za mene, zaista bili veliki ljudi.
Stetna i bericetna 2021. !
Tesko bi bilo izdvojiti bilo kojeg clana foruma i uputiti mu cestitku posebnu, kad zaista svima zelim isto.
Dragi ljudi, svega imali a zdravlja najvise.
Neka vam se u 2021 inshallah otvore novi putevi, nove mogucnosti i nove prilike koje cete iskoristiti i iskusiti srecu. Budite sretni, istinski, neka Allahov nur obasja puteve kojim cete ici, vase celo uvijek neka bude vedro a meleci Hafaze (cuvari) nek vas prate na tom putu. Neka se Rakib, na vasem ramenu desnom inshallah umori od upisivanja vasih dobrih djela , a Atid ne imao upisati ni jedno lose. Amini illahi ya Rabbi.
Muakibeti vasi, nikad se ne umorili od donosenja blagoslova i Bozijeg bereketa u vas dom.
Nek vasi bliznji uvijek budu uz vas, vasa djeca vama na ponos i cast. Rasirite ruke i otvorite svoja srca, mir i dobro neka vlada vasom dusom. Da vam dragi Allah svima da sve najbolje.
Hvala.vam sto ste tu i sto ste u teskim trenucima za mene, zaista bili veliki ljudi.
Stetna i bericetna 2021. !
10
2
8
8
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Odlučila sam manje brinuti i manje se ljutiti ove godine, tako da ću čak i @Max velikodušno oprostiti što je jedino meni zaboravio čestitati 
Al vratiću mu, kad-tad
Al vratiću mu, kad-tad
6
4
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
nemoguće....
ajjjjjjjjjjjjj
izviniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
znao sam ocm da ću nekog fulat...
al nemre
krenem pisat i onda me neko pomete i ne znam dokle sam došao...
a sve ba napisao u rokovnik da koga ne zaboravim....
3
2
1
1
I say what I think, I think what I say
Hahhh, rekla sam ti da ne zamjerim, i ne znam bi li brojala ovo naknadno
Hvala na lijepim željama
I tebi i tvojima sve najbolje u Novoj
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
sretna nova svima koji se tako osjecaju
sutra sam druga smjena, eto mene opet
ne radujte se prerano
sutra sam druga smjena, eto mene opet
ne radujte se prerano
4
2
2
2
moja cura slusa narodnjake 
Svima zelim sretnu Novu Godinu.
Uz brdo brzi i veseli bili.
Da vas prati dobro zdravlje.

Uz brdo brzi i veseli bili.
Da vas prati dobro zdravlje.
5
1
4
4
Nece meni biti tesko dosetati do tvog salona i na svakom bibiu ugravirati "I ja tebi max"
1
1
Dragi forumasi,sretna vam Nova godina.
Želim vam beskrajno puno zdravlja,ljubavi srece i zadovoljstva u godini koja je pred nama!
Svima

Želim vam beskrajno puno zdravlja,ljubavi srece i zadovoljstva u godini koja je pred nama!
Svima

8
1
7
7
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Hvala @Max i tebi i tvojim takodje sve najljepse od
A kod lane nema da fali nesto
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.

3