Žene pitaju muškarce...
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Re: Žene pitaju muškarce...
Pa ne znam @Ariel , po meni muškarac svakako treba da bude inicijator i da pravi prve korake i pokazuje interesovanje za ženu. Ali vala sad da ona sebi umišlja da je kraljica i ne uzvraća na njegovu pažnju i trud mi je glupo pravo.
3
3
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Sto se mene tice, citavo to zamaranje oko inicijative je nepotrebno.
Ja sam po prirodi inicijator, ali ne vidim nista lose ni u tome da zena prva pokaze interes.
U vecini slucajeva, kako ja kontam, to bi i bilo pouzdanije, ako je nesto trajnije u planu.
Ja sam po prirodi inicijator, ali ne vidim nista lose ni u tome da zena prva pokaze interes.
U vecini slucajeva, kako ja kontam, to bi i bilo pouzdanije, ako je nesto trajnije u planu.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31097
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31097
Treba nekoga upoznati, a kod ovih nema puno price to bi se odma udavalo..
1
1
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Naravno da nema ništa loše, ni sama nisam tip žene koja ne zna pokazati šta želi i inicirati ono što želi, naprotiv.
Možda je to stvar mog ukusa, ali ako muškarac nema incijativu, tj ono samopouzdanje i stav, meni onda nimalo nija privlačan.
Ako je nekakav njanjav i bih i ne bih, i ako mu se ne sviđam dovoljno da inicira prv nešto onda zdravo.
0
Control + Alt + Delete
Ma stvar je da postoji dosta veliki broj, hajde da kazemo neozenjenih, muskaraca u punoj snazi koji ce inicirati bilo sta sa bilo kojom, pa ako upali.
Nase iniciranje nerijetko nema nikakve veze sa bilo cim dubljim.
Treba se toga podsjetiti s vremena na vrijeme.
Treba se toga podsjetiti s vremena na vrijeme.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

Pa to je istina, zato ga žena treba prvo malo pustiti da vidi koliko je ozbiljan. Ako je neozbiljan vrlo brzo će se umoriti. Ali kada vidi da je fkt zagrijan i tu ima nešto ozbiljnije, onda ona treba i da uzvrati, a ne da glumi kraljicu.Socrates je napisao/la: ↑05 jan 2021, 21:18 Ma stvar je da postoji dosta veliki broj, hajde da kazemo neozenjenih, muskaraca u punoj snazi koji ce inicirati bilo sta sa bilo kojom, pa ako upali.![]()
Treba se toga podsjetiti s vremena na vrijeme.![]()
0
Control + Alt + Delete
Incijativa?
Kakva incijativa kad imam ugrađen detektor, odmah vidi hoću li ili neću.
Kakva incijativa kad imam ugrađen detektor, odmah vidi hoću li ili neću.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ne znam vala. Ja dosad nisam sreo zenu da glumi kraljicu. Bilo je kraljica, ali one nisu glumile.
Veoma brzo se vidi ko sta zeli iz bilo kojeg kontakta. To je cak istina i kad nisu striktno musko-zenski odnosi u pitanju. Svako izabere da vidi da li mu to odgovara i djeluje shodno tome.
To na pocetku veze bas i nije veliki problem. Prije bih rekao da je poslije, u vezi, problem, kad osjecaje ne mozes uskladiti sa realnoscu.
Veoma brzo se vidi ko sta zeli iz bilo kojeg kontakta. To je cak istina i kad nisu striktno musko-zenski odnosi u pitanju. Svako izabere da vidi da li mu to odgovara i djeluje shodno tome.
To na pocetku veze bas i nije veliki problem. Prije bih rekao da je poslije, u vezi, problem, kad osjecaje ne mozes uskladiti sa realnoscu.
0
Mislim da velika vecina muskaraca i poduzme.inicihativu nakon signala. Ko je onda tu inicijator? 
0
E hajd sad neka mi neko objasni ovo kako se desi to? Znaci hocu da napisem upalilo i umjesto upalilo napisem bilo..
a budem ubjedjena da sam napisala upalilo i tek kad postujem vidim da sam pogresnu rijec napisala 
0