ne znam brt, nije bio odavnoR4IN je napisao/la: ↑15 jan 2021, 01:02Taj ti amidza vise po zatvoru nego kuci..Hannibal je napisao/la: ↑15 jan 2021, 00:58 meni je amidza lezo zbog cigara i to malo falilo da i mene uhvate. bijo ja s njim u kamionu kad je vozio zadnju turu i vracamo se mi ka kosovu po novu turu a mene zove stari kaze izadji u rasku, pokupicu te ja moramo nesto do tutina, i ne odem s amidzom po sljedecu turu. navece zove amidza, uhapsili ga![]()
![]()
Jel mu neobicno kad dodje kuci..![]()
Pusenje , najrasprostranjenija ovisnost
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Re: Pusenje , najrasprostranjenija ovisnost
1
1
1811
Iskoristi ... i mene su kcerke natjerale da prestanem pusiti.
2
2
Ja sam se kladio sa kcerkicom ako ne prestanem pusit dodjem joj milju maraka ... i evo upalilo je ...pink floydd je napisao/la: ↑14 jan 2021, 23:41 Samo da naglasim, ne vjerujte o mitovima da ćete imati više para kad prestanete pušiti....ako se vodite tom računicom nikad nećete prestati pušiti.
Tako mi skoro jedan prijatelj počeo pametovati, i povuče to finansijsko pitanje i jednačinu postavi....na kraju astronomska cifra od 36 000 KM za 10 godina koliko on ne puši. Pa đe ti je reko tih 36 hiljada :face vozi golfa 2 još od kad je pušiouglavnom te pare odu negdje drugo niko ne zna kako.
Ja osjećam na kondiciji da mi duhan šteti i smeta, i namjeravam prrestati. Ne znam samo koju ću metodu koristiti![]()
2
2
Motivira nekoga dobitak, nekoga gubitakBuki je napisao/la: ↑15 jan 2021, 03:54Ja sam se kladio sa kcerkicom ako ne prestanem pusit dodjem joj milju maraka ... i evo upalilo je ...pink floydd je napisao/la: ↑14 jan 2021, 23:41 Samo da naglasim, ne vjerujte o mitovima da ćete imati više para kad prestanete pušiti....ako se vodite tom računicom nikad nećete prestati pušiti.
Tako mi skoro jedan prijatelj počeo pametovati, i povuče to finansijsko pitanje i jednačinu postavi....na kraju astronomska cifra od 36 000 KM za 10 godina koliko on ne puši. Pa đe ti je reko tih 36 hiljada :face vozi golfa 2 još od kad je pušiouglavnom te pare odu negdje drugo niko ne zna kako.
Ja osjećam na kondiciji da mi duhan šteti i smeta, i namjeravam prrestati. Ne znam samo koju ću metodu koristiti![]()
![]()
1
1
Ali fakat istina ... ja nikada nisam mnogo pusio, prosjek kutija na dva-tri dana osim ako se zapijem, onda ode kutija uz pivu, i stalno pokusavao prestati i uvijek ono - ma ne pusim mnogo sta ima veze i po starom. A zatim sam smislio ovo spasonosno rjesenje - kladim se sa kcerkom - ako ja izgubim njoj milja maraka, ako pobijedim - pa nagrada mi je sto sam prestao pusiti ... gdje cu kcerki uzimati pare ... mislim i tako su moje pa cu joj poslije opet vratiti ili cu joj pozajmiti da mi isplati opkladu - nema logike.
3
2
1
1
Dijete koje provede 1 sat u zadimljenoj prostoriji s nekoliko pušača ili u zatvorenom automobilu s jednim pušačem udahne toliko štetnih kemikalija kao kad pušač sam popuši 10 ili više cigareta.
1
1
Persona(osoba) broj 4 je strastveni pusac, on i ostala dvojica ne puse.
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?
Oko dvije kutije dnevno ovih dana. Inace, nesto malo vise od kutije dnevno. I, da, znam da je "nezdravo, opasno", sve znam. Gledam jedino da druge ne izlazem dimu. A vi koji ne pusite radi zdravlja, umrijecete i vi. Trazite i "second opinion" ako hocete. Vidjecete da je tako. 
4
1
1
1
1
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
ja kad sam s nepusacima gledam da im namjerno dim ide u ociFatih je napisao/la: ↑15 jan 2021, 19:04 Oko dvije kutije dnevno ovih dana. Inace, nesto malo vise od kutije dnevno. I, da, znam da je "nezdravo, opasno", sve znam. Gledam jedino da druge ne izlazem dimu. A vi koji ne pusite radi zdravlja, umrijecete i vi. Trazite i "second opinion" ako hocete. Vidjecete da je tako.![]()
2
1
1
1
1811
jes, hocemo.Fatih je napisao/la: ↑15 jan 2021, 19:04 Oko dvije kutije dnevno ovih dana. Inace, nesto malo vise od kutije dnevno. I, da, znam da je "nezdravo, opasno", sve znam. Gledam jedino da druge ne izlazem dimu. A vi koji ne pusite radi zdravlja, umrijecete i vi. Trazite i "second opinion" ako hocete. Vidjecete da je tako.![]()
AL
kako god da sraćunam nije isto
zivjet 60 i, elhamdulila, 94

0
moja cura slusa narodnjake 
Aha, to ono kada ti pelene pocnu opet stavljatti. Bjez' ba.bagra je napisao/la: ↑15 jan 2021, 19:34jes, hocemo.Fatih je napisao/la: ↑15 jan 2021, 19:04 Oko dvije kutije dnevno ovih dana. Inace, nesto malo vise od kutije dnevno. I, da, znam da je "nezdravo, opasno", sve znam. Gledam jedino da druge ne izlazem dimu. A vi koji ne pusite radi zdravlja, umrijecete i vi. Trazite i "second opinion" ako hocete. Vidjecete da je tako.![]()
AL
kako god da sraćunam nije isto
zivjet 60 i, elhamdulila, 94
![]()
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
1. Čak oko 70 posto pušača kaže da bi najradije prestalo kad bi moglo.
2. Tinejdžeri koji puše kašlju i imaju problema s disanjem tri puta više nego tinejdžeri koji nisu ovisni o nikotinu.
3. Pušenje uzrokuje rak, bolesti srca i pluća te indirektno može izazvati srčani udar.
4. Istraživanja su pokazala da su kod nekih pušača već u dobi od 18 godina otkriveni neki simptomi bolesti srca.
5. Oko 70 posto tinejdžera kaže da bi voljelo da nikad nisu ni počeli pušiti.
2. Tinejdžeri koji puše kašlju i imaju problema s disanjem tri puta više nego tinejdžeri koji nisu ovisni o nikotinu.
3. Pušenje uzrokuje rak, bolesti srca i pluća te indirektno može izazvati srčani udar.
4. Istraživanja su pokazala da su kod nekih pušača već u dobi od 18 godina otkriveni neki simptomi bolesti srca.
5. Oko 70 posto tinejdžera kaže da bi voljelo da nikad nisu ni počeli pušiti.
0
.
6. Ako pušite kutiju cigareta dnevno, prema nekim izračunima na kraju godine biste za tu svotu novca mogli kupiti kompjutor.
7. Prema nekim istraživanjima, oko 43 posto pušača koji svaki dan zapale tri ili više cigareta postane ovisno o nikotinu.
8. Više od 434 tisuće Amerikanaca umre svake godine od bolesti povezanih s posljedicama pušenja.
9. Trećina svih pušača umrijet će od posljedica pušenja.
10. Nikotin stvara ovisnost poput heroina ili kokaina.
6. Ako pušite kutiju cigareta dnevno, prema nekim izračunima na kraju godine biste za tu svotu novca mogli kupiti kompjutor.
7. Prema nekim istraživanjima, oko 43 posto pušača koji svaki dan zapale tri ili više cigareta postane ovisno o nikotinu.
8. Više od 434 tisuće Amerikanaca umre svake godine od bolesti povezanih s posljedicama pušenja.
9. Trećina svih pušača umrijet će od posljedica pušenja.
10. Nikotin stvara ovisnost poput heroina ili kokaina.
1
1
11. Nikotin je otrov.
12. Pušači se brže zamaraju i osjećaju se slabije.
13. Pušenje slabi čulo mirisa i okusa.
14. Osim što uništavate sami sebe, stradavaju i oni oko vas - svake godine oko 53 tisuće ljudi umire od posljedica pasivnog pušenja.
15. Cigarete sadržavaju mnoge štetne sastojke poput amonijaka, arsena i ugljičnog monoksida
12. Pušači se brže zamaraju i osjećaju se slabije.
13. Pušenje slabi čulo mirisa i okusa.
14. Osim što uništavate sami sebe, stradavaju i oni oko vas - svake godine oko 53 tisuće ljudi umire od posljedica pasivnog pušenja.
15. Cigarete sadržavaju mnoge štetne sastojke poput amonijaka, arsena i ugljičnog monoksida
0
16. Prestati pušiti jedna je od najboljih stvari koje možete napraviti za svoje zdravlje.
17. Samo nekoliko dana nakon prestanka pušenja čulo okusa i mirisa se vraćaju u normalu.
18. Deset godina nakon što neka osoba prestane pušiti rizik od raka pluća i bolesti srca jednak je onom kod nepušača.
19. Tinejdžeri pušači skloniji su uporabi alkohola i droga.
20. Oko 70 posto američkih tinejdžera ne puši, a ako u toj dobi ne počnete pušiti, postoji velika šansa da nikad ni nećete postati ovisnici o cigaretama.
17. Samo nekoliko dana nakon prestanka pušenja čulo okusa i mirisa se vraćaju u normalu.
18. Deset godina nakon što neka osoba prestane pušiti rizik od raka pluća i bolesti srca jednak je onom kod nepušača.
20. Oko 70 posto američkih tinejdžera ne puši, a ako u toj dobi ne počnete pušiti, postoji velika šansa da nikad ni nećete postati ovisnici o cigaretama.
0
Iskra je napisao/la: ↑15 jan 2021, 20:05 16. Prestati pušiti jedna je od najboljih stvari koje možete napraviti za svoje zdravlje.
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I say what I think, I think what I say