Zagrli forumasa/icu
Re: Zagrli forumasa/icu
Prepadoh se, rek'o da nisam kakav zijan napravio, al' kad sam vidio da nisam jedini, spala mi je odgovornost sa srca, tako da mi minuta šutnje dođe k'o šlag na tortu. 
2
2
Pika li se ovo i danas..toxic je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:09 Sretan dan zagrljaja svi, grlite se s obe ruke
@Atomic @bagra @Bella_ @Digla_da_kreči @Dina @dmr @East_side @Hannibal @Heidi @ina @Iskra @lejlamo @Malena @MarlboroGold @Max @medvjed23 @Mehaning @mentalist @MunDzi @Nice try @Ommadawn @pink floydd @Podrinjac @R4IN @Russki @Sarajka @Sleepy Joe @smajlic @Socrates @storm @uvijek_kontra @vjesticanametli @Xeno @zlo zlo @Čarobni @Čuvarkuća @CocoMa @Fatih @Username

1
1
Neka ljubav caruje..
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Mene zadnjeg grlis?toxic je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:09 Sretan dan zagrljaja svi, grlite se s obe ruke
@Atomic @bagra @Bella_ @Digla_da_kreči @Dina @dmr @East_side @Hannibal @Heidi @ina @Iskra @lejlamo @Malena @MarlboroGold @Max @medvjed23 @Mehaning @mentalist @MunDzi @Nice try @Ommadawn @pink floydd @Podrinjac @R4IN @Russki @Sarajka @Sleepy Joe @smajlic @Socrates @storm @uvijek_kontra @vjesticanametli @Xeno @zlo zlo @Čarobni @Čuvarkuća @CocoMa @Fatih @Username
0
Ne znam sta sa mnom nije u redu, ali ja se neugodno osjecam kad dobijem notifikaciju i vidim da me neko stavio na spisak za hug.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
@smajlic
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Tako je.Digla_da_kreči je napisao/la: ↑23 jan 2021, 00:23tebi treba na druge nacine pokazivat ljubaf, onako k'o ja, i onda sama hoces da se grlis i sve![]()
Ali fakat, i u zivo ne volim kad neko krene da me zagrli....ja se sva ukocim, stisnem i napravim facu kao da ce me boze oprosti govno dotaci.
Bude me stid dobronamjernih ljudi jer i njima bude neprijatno kad vide moju prirodnu reakciju.
3
1
2
2
I ja vas sve grlim. I poželjela sam vas!
Da sad ne kopiram liste
Da sad ne kopiram liste
5
5
A sad adio 

1