Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Jos jedan pos'o. Al' taj je ugodan.
Sto me dovodi do pitanja.
Kad imate vise poslova da obavite, radite li prvo ugodne, lake ili teske, neugodne?
Sto me dovodi do pitanja.
Kad imate vise poslova da obavite, radite li prvo ugodne, lake ili teske, neugodne?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
neugodne prvo. i kada jedem, ako na tanjiru ima nešto što više i manje volim, za kraj ostavim draže, da mi kao završni, tj. dobar ugođaj duže traje
valjda ima veze s onim šećer na kraju.... a ima logike to tako....psihički je lakše.
valjda ima veze s onim šećer na kraju.... a ima logike to tako....psihički je lakše.
2
2
Zadnja izmjena: lejlamo, dana/u 02 feb 2021, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
I ja isto. Prvo najteze.
Vjerovatno negdje postoji analiza zasto neki onako a neki ovako.
Vjerovatno negdje postoji analiza zasto neki onako a neki ovako.
2
2
Prvo lake pa onda teske poslove, ali opet zavisi sta je vaznije, npr bubam ako trebam plate da obracunam normalno da cu to prvo jer je prece pa onda izvode proknjiziti... koji su najlaksi
1
1
Kakvi se sto se hrane tice? Jeste li izbirljivi? Kad jedete da li pojedete onliko koliko mozete, to jeste dok ne budete siti ili pojedete sve sto stavite na tanjir pa i nazor?
0
Nisam puno izbirljiv, ali dokazani otrov necu jesti.
Sve mora biti svjeze. Ne volim suhu hranu. Ne volim sendvice.
Jedem tacno onoliko koliko je na tanjiru. Skoro uvijek skuham tacno koliko treba za obrok, zavisno od broja ljudi. Nema ostataka skoro nikad.
Hranu ne bacam.
Jedem tacno onoliko koliko je na tanjiru. Skoro uvijek skuham tacno koliko treba za obrok, zavisno od broja ljudi. Nema ostataka skoro nikad.
Hranu ne bacam.
1
1
Jesi opsjednut kontrolom i perfekcionizmom,da i mi tebe nesto pitamoSocrates je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:57 Nisam puno izbirljiv, ali dokazani otrov necu jesti.
Hranu ne bacam.
0
To je super kad mozes tako, ja nemam osjecaja sto se kolicine tice. Ja nekad stavim previse na tanjir ali cim osjetim da sam sita prestanem jesti a prije sam nazor ono hajde da pojedem sve i svaki put se lose poslije osjecam jedva hranu svarim, uglavnom sad kad osjetim da sam sita prestajem jesti. I izbirljiva sam pravoSocrates je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:57 Nisam puno izbirljiv, ali dokazani otrov necu jesti.
Hranu ne bacam.
0
- lejlamo
- Komorebi

nisam.
u ranom djetinjstvu sam bila, što narod kaže, zlohrana...baš sam probirala maksimalno, s godinama sve manje i manje, sada jedem sve, nisam zahtjevna. jedem koliko mi bude dosta u tom momentu, nekada ostane, a nekada dodatno sipam.
nazor pojedem poneki zalogaj kada nemam gdje da odložim, pa mi lakše strpati u usta nego baciti hranu bilo gdje...
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150