Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Re: Hoću da kažem!
Jel se to spavanje zove preklapanje? 
kaze, idem da preklopim, zazmiri 5min, otvori oci, kaze naspavano. Tek to ne shvatam.
@Soce dobro vece tebi
zagubio mi se mensn u prvom postu, ispadoh nekulturna
kaze, idem da preklopim, zazmiri 5min, otvori oci, kaze naspavano. Tek to ne shvatam.
@Soce dobro vece tebi
zagubio mi se mensn u prvom postu, ispadoh nekulturna
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Eno, zakuhali Balkanci na imdb
Dari iz Jasenovca Srbi daju desetke, a ostali jedinice.
Quo Vadis, Aida - obrnuto.
Dari iz Jasenovca Srbi daju desetke, a ostali jedinice.
Quo Vadis, Aida - obrnuto.
3
1
1
1
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ma mogu u bilo koje doba dana, i nakon tek popijene kave... E drugo je, što rijetko imam vremena... Jedino sad zimi, za nijansu više, i jutrom znam nesto duže u zadnje vrijeme.
Inače samo nadjem dobar položaj, tijelo u ravnotežu, i zzzzzzz
Imam teoriju, da ljudi koji teško zaspu, ne znaju tijelo namjestiti u ravnotežu
1
1
Prvo su ih Hrvati uzeli na zub,sad se mi malo izmedju kao bijemo.
Prateci kritike,Quo Vadis je dobar film,dok je ovaj Srpski teska propaganda.Praveci ovakve filmove da sebe prikazu u danasnjem vremenu kao nevinascad,je ponizivanje tih ljudi koji su ubijeni u logorima.
Prateci kritike,Quo Vadis je dobar film,dok je ovaj Srpski teska propaganda.Praveci ovakve filmove da sebe prikazu u danasnjem vremenu kao nevinascad,je ponizivanje tih ljudi koji su ubijeni u logorima.
2
2
Ovo ne čudi...
Kad mogu
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Dara, na zalost, jest propaganda.
Quo Vadis, Aida nije.
Steta sto su neki Quo Vadis, Aida protumacili kao napad na njih, pa onda odlucili da kandidiraju Daru. Ovo bi moglo biti samo negativno za Jasmilin film sto se tice nominacije za Oskara.
Dara nikad i nije imala sanse da bude nominirana.
Quo Vadis, Aida nije.
Steta sto su neki Quo Vadis, Aida protumacili kao napad na njih, pa onda odlucili da kandidiraju Daru. Ovo bi moglo biti samo negativno za Jasmilin film sto se tice nominacije za Oskara.
Dara nikad i nije imala sanse da bude nominirana.
0
Biti će šteta, ako su se koristili u propagandne svrhe... Jasenovac je mjesto stradanja, ali propaganda je nepostovanje prvo prema svim žrtvama... No moram pogledati, da kažem koju više...Atomic je napisao/la: ↑03 feb 2021, 07:01 Prvo su ih Hrvati uzeli na zub,sad se mi malo izmedju kao bijemo.
S jedne strane pretjerivanje, a sa druge strane, hrvati opet žele prikazati da su to bile terme i odmoriste...
0
Cim drzava sponzorise film s par miliona,mora smrdjeti na propagandu.Kazem opet,mnogo ljudi je ubijeno nazalost,ali nikome nije sveto to danas.
1
1
Uopste mi nije jasno da Srbija govori da je ovo prvi put da je prica o Jasenovcu ispricana.
Koliko ja znam, citava Titova Jugoslavija je bila posvecena tome da prica o zlocinu nad Srbima za vrijeme Drugog Svjetskog Rata.
Ako sam u krivu, ispravite. To, naravno, ne umanjuje ozbiljnost NDH zlocina, ali fakat su sad odlucili da svoje stradanje politiziraju opet.
Koliko ja znam, citava Titova Jugoslavija je bila posvecena tome da prica o zlocinu nad Srbima za vrijeme Drugog Svjetskog Rata.
Ako sam u krivu, ispravite. To, naravno, ne umanjuje ozbiljnost NDH zlocina, ali fakat su sad odlucili da svoje stradanje politiziraju opet.
2
2
Dobro jutro 
9
7
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Istina... Samo smo mi doma imali barem tri knjige izdane u SFRJ oko tematike Jasenovac... U svim je bilo udžbenicima, obiljezavalo se, išlo na ekskurzije...Socrates je napisao/la: ↑03 feb 2021, 07:23 Uopste mi nije jasno da Srbija govori da je ovo prvi put da je prica o Jasenovcu ispricana.
2
2