Cuj trpiti
Kako si Heidi? Jesu se slegli utisci sto se tice novog radnog mesta, si zadovoljna?

Cuj trpiti
Ma, imao incident. Bio je mali red pred apotekom, drzao sam distancu vise od 2 metra od ovog tipa ispred mene, ali, on je trazio (i pokazivao gdje treba da stojim) bar 5-6 metara, sto je bukvalno na cesti. Nakon sto sam dva puta odbio, tip se razjario i krenuo na mene, sa namjerom da me udari. Nije mu uspjelo. Eto. Zaista nista ni vise ni manje.
Walmart zakon. Od aspirina do puske.

zadnje što je vidio razjareni tip...Fatih je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:37Ma, imao incident. Bio je mali red pred apotekom, drzao sam distancu vise od 2 metra od ovog tipa ispred mene, ali, on je trazio (i pokazivao gdje treba da stojim) bar 5-6 metara, sto je bukvalno na cesti. Nakon sto sam dva puta odbio, tip se razjario i krenuo na mene, sa namjerom da me udari. Nije mu uspjelo. Eto. Zaista nista ni vise ni manje.![]()

Pomalo slazem kockice, ne zelim mnogo da se opterecujem ovaj put. Posao je zanimljiviji I ima novih komponenti sto me raduje. Vidjet cemo.

1

Jesam hvala bogu

Izbora nemamo.

Sve je super, hvala Bogu... mislim, u stvari, ništa nije ok, stvari su krenule malo nizbrdo..., ali ja se osjećam dobro, vratila sam se svim svojim hobijima, dan mi je prekratak za sve što hoću uraditi