Sutradan hajd isijeci u drva stari ormar.
Rezultat,ona dobila ormar a mene ledja uhvatila,kud sa sobom
2
1

Meni je ova frizura kod Rihanne bas kjut, imala sam nesto slicno ranije i mislim da mi je fino bilo.
Frizura kao frizura jeste cute,ali kosu tvoju bi zaista bilo steta osjeci ovako kratko.
1
2
Joj nele noći lutam kanalima....naletim na scenu filma sa ovim tvojim herojem

nije tako bilo brt nego ga je bicepsom pokosijo po vratu, cak nam je i objasnijo zasto je bas to uradijo al sam zaboravijo detalje... nista ne citatepink floydd je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:45zadnje što je vidio razjareni tip...Fatih je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:37
Ma, imao incident. Bio je mali red pred apotekom, drzao sam distancu vise od 2 metra od ovog tipa ispred mene, ali, on je trazio (i pokazivao gdje treba da stojim) bar 5-6 metara, sto je bukvalno na cesti. Nakon sto sam dva puta odbio, tip se razjario i krenuo na mene, sa namjerom da me udari. Nije mu uspjelo. Eto. Zaista nista ni vise ni manje.![]()
tenor (23).gif
5

Ja sam danas isao malo hodati, ostavio odjeca da se pere u masini... kad sam se vratio ona stala, dok sam ja to "popravijo" i otvorio džaba, samo gledo u one dijelove nemam pojma o mašinama ništa....u tome mi je i prošao dan brt. Ja se iznervirao, mašina ne radi, odjeća nije oprana, i nisam odspavao

Ja pobjego u planinu...Bjelasnicu gledali ko na dlanu..i pomalo...Vakat spavat uskoropink floydd je napisao/la: ↑06 feb 2021, 19:37Ja sam danas isao malo hodati, ostavio odjeca da se pere u masini... kad sam se vratio ona stala, dok sam ja to "popravijo" i otvorio džaba, samo gledo u one dijelove nemam pojma o mašinama ništa....u tome mi je i prošao dan brt. Ja se iznervirao, mašina ne radi, odjeća nije oprana, i nisam odspavao