Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Re: Musko-zenska prijateljstva? Realna mogućnost ili iluzija?
Pa eto, napisala sam svoje iskustvo, pitao si jesam li ikada...
ne pišem teoretski šta bi moglo biti, ne isključujem mogućnost za tvoj scenarij, ali se meni nikada nije dogodilo...svaki put kada bih se intimizirala preraslo bi u romantiku.
ne pišem teoretski šta bi moglo biti, ne isključujem mogućnost za tvoj scenarij, ali se meni nikada nije dogodilo...svaki put kada bih se intimizirala preraslo bi u romantiku.
0
Zadnja izmjena: lejlamo, dana/u 19 aug 2020, 08:18, ukupno mijenjano 1 put.
ok
razumijem te
samo sto ja to iz svog vidjenja ne bih nazvao intimiziranjem jer je za mene to vec poljubci dodiri itd
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Različiti smo, ja se prvo povežem na mentalnom/emotivnom nivou pa onda fizika...
0
Ima, samo ne znas
Zezam se, ne mora biti nesta da bi ta njegova mislila da ima. Najvise iz razloga sto ona o tome nije znala nista. A ocito je mislila da je trebala, jel....
0
ok zato sam rekao da te razumijem
i naravno nigdje to nisam osudio niti prigovorio
0
Pa i trebala je da zna s kim joj se momak druzi, on je kriv sto je krio, zato ja vise ne zelim da imam muske prijatelje pogotovo ne one koji su vezi... samo moze veza ili prijateljstvo sa sansom da to prijateljstvo preraste u vezu (sa nekim ko je slobodan logicno).
Nisi znao da se ljudi mjenjaju i nema potrebe da moju historiju ovdje iznosis.
ok da preformulisem
previse uzimas k srcu sve sto ti se napise ne samo ja nego bilo ko i onda se brines sikiras nerviras jer ti je neki stranac nesto rekao
ja ti mogu reci nesto i iz dobre i iz lose namjere a na tebi je da po sebi odlucis je li to lose ili dobro za tebe
konkretno ja ti ne bih nikad rekao nesto iz zlobe i lose namjere sto ne znaci da sve moje dobronamjerne savjete koji se tebi ne svidjaju moras prihvatiti
jel jasnije?
0
Ja sam uvijek imao prijateljice i njih nisu mogle oduzeti nijedna moja djevojka. I dan danas imam prijateljice, cak jednu od najranijeg djetinjstva a tako i moja zena ima prijatelje.
Da tu ima nesto vise, bilo bi.
Da tu ima nesto vise, bilo bi.
3
3
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Vrijeme je da napustim forum izgleda.
iznosim samo ono sto je javno dostupno nista ono sto sam saznao o tebi samo ja necu nikad reci
naravno da se ljudi mijenjaju al mi jos uvijek izgledas ista kao i tada
ne znam hoces li se naljutiti ili ne samo sam se osvrnuo na tebe misleci ti dobro a nikako lose
ako si se uvrijedila ili sl mogu reci izvini nije problem
samo sto tu opet dolazimo do ovoga sto sam pisao previse uzimas licno sve sto ti se kaze
mozes se slobodno ljutiti na mene nije problem ako tako smatras ispravnim
0
Bolje da nisam nista ni pisala.
zasto bi napustala forum ako ti neki respo kaze nesto?
cemu to?
vidis to je ono o cemu pisem
0
Respo naporan si. Idi trazi drugu zrtvu kojoj ces pamet soliti.
Napises tako nesto licno o osobi i onda govoris toj osobi kako shvata stvari licno..ne znam bas si pokvaren.
Napises tako nesto licno o osobi i onda govoris toj osobi kako shvata stvari licno..ne znam bas si pokvaren.
ne kontam
sad si se naljutila na mene i sve moje postove cak i tamo oko dejtona palac dole
j sve sto sam napisao nisam nista mislio lose o tebi niti ti zelio nesto negativno cak naprotiv mislim da sam pisao tako da mozda postanes bolja osoba a ti se ljutis
ok tvoje pravo i necu ti reci ni nemoj niti te moliti da promijenis misljenje
ako ostali hoce mogu slobodno reci jesam li sta pogresno i negativno rekao prema tebi
a zasto sam ovo napisao javno je zato jer sam takav i sve kazem "u lice"
sad si se naljutila na mene i sve moje postove cak i tamo oko dejtona palac dole
j sve sto sam napisao nisam nista mislio lose o tebi niti ti zelio nesto negativno cak naprotiv mislim da sam pisao tako da mozda postanes bolja osoba a ti se ljutis
ok tvoje pravo i necu ti reci ni nemoj niti te moliti da promijenis misljenje
ako ostali hoce mogu slobodno reci jesam li sta pogresno i negativno rekao prema tebi
a zasto sam ovo napisao javno je zato jer sam takav i sve kazem "u lice"
0