kontejner*Digla_da_kreči je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:29 Znaci boze... izasla da izbacim smece i vec sa pedeset metara vidim da nema kontenjera. Nestao. Nema ga. I ja dodjem tacno na lice mjesta gdje treba da stoji da se uvjerim sopstvenim ocima da se nije gdje sakrio, i stvarno ga nema.![]()
![]()
![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31087
Re: Hoću da kažem!
1
1
1811
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- hani_jong_un
- Pjur seks

Okrenite sliku naopako, vidite li nesto cudno?
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Hahhh, kod nas tako kada nema slobodnog mjesta, pošto je moje auto malo, ja se uguram kraj kontejnera, ima onaj izbetonirani njihov dio i stakleni znak... jest da često moram izaći na suprotna vrata, ali bolje i to nego da kružim i čekam da neko oslobodi mjesto...Digla_da_kreči je napisao/la: ↑07 feb 2021, 14:29 Znaci boze... izasla da izbacim smece i vec sa pedeset metara vidim da nema kontenjera. Nestao. Nema ga. I ja dodjem tacno na lice mjesta gdje treba da stoji da se uvjerim sopstvenim ocima da se nije gdje sakrio, i stvarno ga nema.![]()
![]()
![]()
Gledam, neko drugi je imao isti problem, i kulturno odgurao sva tri kontejnera dalje, i stavio ih jedan ispred drugog, dobio tako još dva parking mjesta... jest da je meni trebalo vremena da nađem kontejnere, ali razumijem u potpunosti
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Kakvo mirno jutro, mislim da se danas necu izvuci iz pidzame. Kafa, dorucak, forum i da nadjem neki fin film.
Cini mi se da sam konacno spavanje dovela u red
Dobro jutro, dobar dan
Cini mi se da sam konacno spavanje dovela u red
Dobro jutro, dobar dan

7
5
1
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
True Blood, nekonvencionalna vampir saga. HBO produkcija, valjda ti dovoljno govori o kakvoj je seriji riječ
Great HBO show based on Charlaine Harris's Sookie Stackhouse novels. True Blood makes Twlight look like shit and not to mention all the hot sex on the show. Twlight is the pussy version of True Blood.
3
1
1
1
1
1
Nisam gledala, ali s obzirom da sam imala Twilight fazu, sve je mogućepink floydd je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:19True Blood, nekonvencionalna vampir saga. HBO produkcija, valjda ti dovoljno govori o kakvoj je seriji riječ![]()
Great HBO show based on Charlaine Harris's Sookie Stackhouse novels. True Blood makes Twlight look like shit and not to mention all the hot sex on the show. Twlight is the pussy version of True Blood.
1
1
Twilight is a shit in any way. 
Ne znam sto se sve poredi sa tim. Ja bih se kao reziser ili producent necega, opasno uvrijedio da mi se djelo poredi sa ocaj sagom.
Ne znam sto se sve poredi sa tim. Ja bih se kao reziser ili producent necega, opasno uvrijedio da mi se djelo poredi sa ocaj sagom.
1
1
Ček' to se ozbiljno poredi neki True Blood sa The Twilight Zonepink floydd je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:19True Blood, nekonvencionalna vampir saga. HBO produkcija, valjda ti dovoljno govori o kakvoj je seriji riječ![]()
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

joj kakav sam ulet sad cuo
bebo jesil ti majka, jer ispod tih tabana je sigurno dzenet
bebo jesil ti majka, jer ispod tih tabana je sigurno dzenet
1
1
1811
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
istusiram se i izadjem vani bez kape a vjetar ubi..koji sam je genijalac to nema u 3 pm..eto pameti tobejarabi
1
1
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
jos cem' se usta okrenuti pa cu moc sam sebi na uho šapćat
2