Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
De ne sekiraj me, sta je bilo, ne mogu sve upratiti a upravo sam prisustvovala histerektomiji vrlo mlade pacijentice...nije mi bas dobro...
1
1
Da ti plaho ne objašnjavam kako sam dovoljno će biti da čuješ šta slušam trenutno
3
1
1
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Ja ne znam.koliko je pametno bilo predloziti ovu igru Mafije, na svakoj temi vec neko nekom.prijeti 
4
4
@smajlic je kriva 
Rekla je da sam prefina, i sada me gledaju kao slabu i žrtvu na kojoj se mogu dokazivati
Rekla je da sam prefina, i sada me gledaju kao slabu i žrtvu na kojoj se mogu dokazivati
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Tačno ne valja biti fin 
Odoh sebi skuhati kafu...
Odoh sebi skuhati kafu...
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
kaaaakooo ces ti bez meneeee al kako cu ja bez tebeeee
0
abysmal depths are flooded
Obično slušam kako ljudi se žale da ne mogu naći partnera... Juče, zove me podstanar, inače veoma fin momak, mozda oko 25 - 26 godina... javlja mi da se ženi 
Planiraju oboje živjeti tu, pa me nazvao da pita je li to ok...
I sad kroz razgovor, čestitam mu, i pričamo... vidi se da je sretan, našao je u svojoj odabranici ono što je tražio...
Jest mi drago
Ima nade ljudi, nastavite tražiti
Planiraju oboje živjeti tu, pa me nazvao da pita je li to ok...
I sad kroz razgovor, čestitam mu, i pričamo... vidi se da je sretan, našao je u svojoj odabranici ono što je tražio...
Jest mi drago
Ima nade ljudi, nastavite tražiti
4
2
1
1
1
1
Prepadoh se misleci da ste me banovali.
Kad ono ja zaboravila password.
Ulogovah se nakon nekoliko pokusaja.
Kad ono ja zaboravila password.
Ulogovah se nakon nekoliko pokusaja.
2
2