zakljucana grupa a jedno je selo u pitanju tj. moje focansko
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
coeka no cuo ni vidio 10 godina...kad odjednom messenger zvoni...
walking down the memory lane
walking down the memory lane
1
1
abysmal depths are flooded
Meni se tako javio lik koji tvrdi da me se sjeća u BL. Vidim imamo zajedničke raje ali ja pojma nemam ko je.
Prošlo neko vrijeme, vidim nije baš da stojimo na “istoj frekvenciji” pa ga ja ukinem - koji će mi...
Kad nedavno se opet lik javlja “Selam brate, šta ima, imali iko ga od poznate raje iz banjaluke u šveckoj haha znašli ti jednog adnana...”
Šta ću mu odgovoriti? Bježi ba...
Pun q-rac raje iz BL u Švedskoj, ima ih i među prijateljima a on našao mene pitati.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Russki
- prince of idiotism

Jbg brt, malo nezgodno.Ommadawn je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:04Meni se tako javio lik koji tvrdi da me se sjeća u BL. Vidim imamo zajedničke raje ali ja pojma nemam ko je.
Prošlo neko vrijeme, vidim nije baš da stojimo na “istoj frekvenciji” pa ga ja ukinem - koji će mi...
Kad nedavno se opet lik javlja “Selam brate, šta ima, imali iko ga od poznate raje iz banjaluke u šveckoj haha znašli ti jednog adnana...”
Pun q-rac raje iz BL u Švedskoj, ima ih i među prijateljima a on našao mene pitati.
U mom slucaju, ja ovog covjeka poznajem od malih nogu, ali nas zivot odveo u razlicitim smjerovima. Sreca, na istim smo valnim duzinama.
1
1
Onda je to drugo.Russki je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:06Jbg brt, malo nezgodno.Ommadawn je napisao/la: ↑10 feb 2021, 21:04
Meni se tako javio lik koji tvrdi da me se sjeća u BL. Vidim imamo zajedničke raje ali ja pojma nemam ko je.
U mom slucaju, ja ovog covjeka poznajem od malih nogu, ali nas zivot odveo u razlicitim smjerovima. Sreca, na istim smo valnim duzinama.
Ja tako prije nekoliko godina nađem lika na FB, igrali se ko djeca kad ja dođem kod dede i nene, nisam ga vidio od 1992-e i javim mu se. Njemu drago, meni drago, on u Americi, sve super...
Kad nije prošlo malo, ja bio kod prijatelja na pravoslavnom Uskrsu, objavio slike na Fb.
Vidim nema lika. Ja tamo, lik me izbacio. Kontam da nije kakva greška. Pošaljem zahtjev. Lik šalje poruku “Ne trebam ti ja, imaš svoje četnike”. Ja ono “???”. Hajd’ dobro... malo licemjerno jer lik sluša Mileta Kitića, Mitra Mirića, Draganu Mirković...
Prošlo nekoliko godina kad u nekoj grupi gdje sam bio admin, vidim lik se učlanio. Ništa, svako je dobrodošao sa dobrim namjerama. Kad šalje on zahtjev za prijateljstvo i još “Đe si ba, yebo te patak banjalučki, ma svugdje te ima”. Reko “Pomoz bog brate - sve za kralja i otadžbinu”. Ohladi se lik k’o Heineken i povuče ko čuna poslije seksa.
I još je bilo sličnih delegata.
3
3
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Russki
- prince of idiotism

Hahahahhaahha. Tacno si falio da pricas dogodovstine iz svog zivota sa humoristicnim usporedbama. Welcome back!
2
2
- Russki
- prince of idiotism

zvala me banka neki dan ja in reko da nista ne traze od mene da cu se objesit odmah prekinli poziv
3
3