Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Taman fino napisala jedan dio u wordu (hajd sreca nisam sve) i da kopiram u excel file nece i sad moram sve opet kucati ispocetka ali u excelu. hajd kontam sreca da nisam sve u wordu pa da onda tek skontam da nece da se zaljepi u excel 
3
3
E jest tebe krenulo....
A i.mene..
Juce uzela slobodno, u ponedjeljak isto, ganjala.neki papir, danas dr kaze neka nas necemo....al zato od sutra pa do iduceg petka radimo
2
1
1
1
I mene je krenulo, s jednim novim poslićem 
Nište posebno, ali samim tim što nešto tako nisam nikada radila, predstavlja mi izazov...
A volim izazove
Ovaj vikend sređujem, kuham, odoh svojima... tako da se, aBd, od ponedjeljka mogu vratiti radoholičarskim navikama
Probaću, mjesec ili dva, i vidjeti nalazim li se u tome
Nište posebno, ali samim tim što nešto tako nisam nikada radila, predstavlja mi izazov...
A volim izazove
Ovaj vikend sređujem, kuham, odoh svojima... tako da se, aBd, od ponedjeljka mogu vratiti radoholičarskim navikama
Probaću, mjesec ili dva, i vidjeti nalazim li se u tome
9
7
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Hvala, prvi put veceras cu da se vozim sa djetetom a ne znam ta pravila koja imaju
Moram da babysitteram pa rekoh da odemo do McDonaldsa zajedno
3
1
2
2
Zadnja izmjena: Polaris, dana/u 18 feb 2021, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicno Dina..Dina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:14 I mene je krenulo, s jednim novim poslićem
A volim izazove
Probaću, mjesec ili dva, i vidjeti nalazim li se u tome![]()
Ja moram.priznati da sam malo razocarana ovim.problemcicem.oko dodatnog papira za slovence, uzelo mi je dragocjenog vremena, meni je svaki dan kojim prolongiram.odlazak ko ziva rana. Zato sam malo i u poslu loseg raspolozenja, kad ne radim..ali cim obucem mantil zaboravim na sve, zato ce mi dobro doci malo tempa.sad.
3
3
Sa sigurnosnog aspekta, bitno je koliko ima kilograma i visina, skoro čitam o tome.... ali, dijete od 11 god. sigurno ispunjava tu normu..
Moj je mali po tome mogao od sedme sjediti naprijed :ha
Inače, duša me boli kada vidim vozača sa bebom u krilu, ili da ga majka drži u rukama, na suvozačevom sjedištu...
Sjedalica doista može spasiti život, a oni je drže za ukras
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Kada je u pitanju papirologija, ne možeš a da se kod nas ne razočaraš, nažalost...Iskra je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:22Odlicno Dina..Dina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:14 I mene je krenulo, s jednim novim poslićem
A volim izazove
![]()
Ja moram.priznati da sam malo razocarana ovim.problemcicem.oko dodatnog papira za slovence, uzelo mi je dragocjenog vremena, meni je svaki dan kojim prolongiram.odlazak ko ziva rana. Zato sam malo i u poslu loseg raspolozenja, kad ne radim..ali cim obucem mantil zaboravim na sve, zato ce mi dobro doci malo tempa.sad.
Držim fige i nadam se da ćeš to brzo riješiti
0
Kaze jedan moj rodjakDina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:26Kada je u pitanju papirologija, ne možeš a da se kod nas ne razočaraš, nažalost...Iskra je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:22
Odlicno Dina..![]()
Držim fige i nadam se da ćeš to brzo riješiti![]()
"Ti ko da si dzamije u ratu palila"
E ne potkupljivala nikog nema sanse pa nek traje koliko traje.
Ne mogu, nema.sanse, a pomišljala sam.na to.
0
Što te to zajebavaju ovi naši...Iskra je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:22Odlicno Dina..Dina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:14 I mene je krenulo, s jednim novim poslićem
A volim izazove
![]()
Kad putuješ prema zapadu...
0
Nije do vasih. Vec do nasih. Vasi su vec uzeli predmet u rad i skontali da zbog urgencije koju sam dobila.od UKC Ljubljana, nisu na vrijeme primjetili da ni nedostaje jos jedan dokument. Sad sam.izgubila na to 7 dana al hajd.. bit ce okMehaning je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:56Što te to zajebavaju ovi naši...Iskra je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:22
Odlicno Dina..![]()
Ja moram.priznati da sam malo razocarana ovim.problemcicem.oko dodatnog papira za slovence, uzelo mi je dragocjenog vremena, meni je svaki dan kojim prolongiram.odlazak ko ziva rana. Zato sam malo i u poslu loseg raspolozenja, kad ne radim..ali cim obucem mantil zaboravim na sve, zato ce mi dobro doci malo tempa.sad.![]()
Kad putuješ prema zapadu...![]()
1
1
Opet sam citala nestrucnu osobu ( po vokaciji bi trebala biti strucna) kako filozofira o koroni.
Ja sam.sebi najveci dusman.
Ja sam.sebi najveci dusman.
0
o masalaDina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:14 I mene je krenulo, s jednim novim poslićem
A volim izazove
cestitam dini
probaj, sta fali
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.