Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ddk
još kad bih skontala tko si, ne mogu te prepoznam
Danny
za džezera maksuzija
Mr. D
Danny
Mr. D
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
joj jesam napravijo sad dobru foru. cujem sinoc da su dvojica malaca iz ulice u svadji, htjeli nesto da se biju i vidim sad jednog na biciklu, reko prica ti drug po ulici da ne smijes da vozis biciklo kod njegove kuce, kaze mali sta ne smijem i ode gore ka njemu haha
2
1
1
1
1811
Omma Bujrum, a nek spavaću sami sebi kuhaju
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Brojtro 
Je li jaka?
Je li jaka?
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
jutro
odoh nastaviti

odoh nastaviti
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
To mlada!
Naspava li se makar?
Naspava li se makar?
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ja tako sebi kazem...e sitra ces apavati bar do 8. E jest aha..oci ko semafor u 6.15
0
Juce ispred bolnice pricaju dva miskarca mladje dobi o koroni. Jedan prepricava kako je kasljao krv imao visoku temp..."ali brate moj, najvaznije ti je ne javljatinse doktorima, ako se javis strpase te u Podhrastove, skopcaju na respirator i zbogom"...sjedi kući pa ako ostaneš osto si"...
Nešto razmišljam...kad ovako misle mladji kako li tek stariji razmišljaju. I malo je falilo da ga pitam, sta ce onda pred bolnicom kad tako misli.

Nešto razmišljam...kad ovako misle mladji kako li tek stariji razmišljaju. I malo je falilo da ga pitam, sta ce onda pred bolnicom kad tako misli.
3
2
1
1
Došao zbog kurjeg oka...Iskra je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:26 Juce ispred bolnice pricaju dva miskarca mladje dobi o koroni. Jedan prepricava kako je kasljao krv imao visoku temp..."ali brate moj, najvaznije ti je ne javljatinse doktorima, ako se javis strpase te u Podhrastove, skopcaju na respirator i zbogom"...sjedi kući pa ako ostaneš osto si"...
![]()
Haj kasljucati krv i nije nešto, ali ne može na bazen sa takvom nogom
Jutrooo
2
2
Zenin dajdza je tako mislio i govorio ... i radio. Prekjuce mu bila dzenaza. Jos bio natprosjecno pametan lik.
Dobro jutro svima

Dobro jutro svima
4
2
1
1
1
1