a nisu
al dobri su
imal nakih
?
Mene muha poslao da izvidim situacijuArslan_11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:42 dobrodošao/dobro došao @zforumas. Od kojih si ti ono kuća?
Smutao crnogorac djevojku i ono osamili se. Veli on njoj da ga malo oralno i to. Pristane ona i pola sata, sat nista kod crnogorca.
Veli on njoj nakon sat vremena. A jel đevojko, dešava li se ovo tebi često?!![]()
1
1
Bujrum i tebi i muhi. Samo mu reci da ne kaci nista na selfie temu.zforumas je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:47Mene muha poslao da izvidim situacijuArslan_11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:42 dobrodošao/dobro došao @zforumas. Od kojih si ti ono kuća?
Smutao crnogorac djevojku i ono osamili se. Veli on njoj da ga malo oralno i to. Pristane ona i pola sata, sat nista kod crnogorca.
Veli on njoj nakon sat vremena. A jel đevojko, dešava li se ovo tebi često?!![]()
ma onaj ze kuća iz ze ministarstva u ze Zenici.

najjace mi je kad je rekao ze citam specifikacije.Sleepy Joe je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:56 Ze_fotoshop, ka_ze, ze_porođaj mi se žena, pratim_ze_tehnologiju. Dobar.![]()
1
ja dobrodošlicu želim samo onim koje znam odranije i novim nakon 1000 posova i 2000 reakcija