Čuvarkuća je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:19
Ja se uopšte ne slažem sa tekstom.
Možda neki muškarci prave podjelu ali pitam se kako
Vide ženu u oskudnoj odjeći i odmah shvate, to je ta tigrica u krevetu ? Možda neku, samo što je zakopčana do grla, smatraju balvanom u krevetu ?
Karikiram malo, ali tako nekako se čini. Skoro sve žene mogu savršeno odigrati ulogu i svetice i kurve i u isto vrijeme biti i dobre majke, to uopšte nije problem većini žena. Neke možda nemaju interes za seks iz nekih zdravstvenih razloga ili jednostavno nemaju kvalitetnu hemiju sa partnerom kojeg su odabrale.
Nikako ne bih pravila podjelu na ove i one, jer svaka žena u datom momentu može biti to sve u jednoj osobi.
Zabluda je i da u dugogodišnjem braku nema seksa ili da je loš, on može biti loš i prije braka ili u kratkoj vezi i obratno. Najbitnije i jeste pronaći osobu koja ti paše u svakom pogledu a u seksualnom posebno, samim tim su prognoze za dobar početak veze pa i braka povoljnije. No, nema pravila ni uputa, ko želi probat će ko ne želi i neće, a zamišljati i na osnovu toga donositi zaključke je površno.
Pa ja ne pravim podjelu, medjutim, ja nisam nikad bio u braku, a nisam imao ni duzu vezu od dvije i po godine da dodjem u situaciju da mozda dijelim ili ne dijelim.
Zene sa kojima sam imao veze nisam svrstavao ni u kurve ni u svetice. Da bih nekoga I okarakterisao kao sveticu, potrebno je duze poznavanje osobe, a i da mi se desilo, sasvim sigurno ne bih imao ljubavnu vezu sa takvom zenom. Mada, ja sam siguran da nijednu zenu ne bih stavio u takvu kategoriju. Zasto bih to radio?
Nisam nikad zenu okarakterisao ni kao kurvu. Mislim, bezveze mi je pojam. Sto se mene tice, kurva je zena koja prostitucijom zaradjuje za zivot. Ne osudjujem ih, ali i ne razmisljam previse o njima.
Zene koje su seksualno iskusne i uzivaju u seksu ne zovem kurvama. I slazem se, cesto su one koje izgledaju najpristojnije ujedno i seksualno najslobodnije. Mi smo na fakultetu imali salu oko studentkinja matematike pred ispite. Prosto te progutaju da olaksaju pritisak.
Onako kako ja vidim, tema je oko muzeva koji idealizuju svoje supruge (I brak) do te mjere da vise ne mogu biti sa njima do kraja seksualno slobodni, pa moraju traziti neku drugu zenu. Ili je u pitanju samo zasicenje jednom osobom?