Ma smije boničko zezam se, već je reko rano za prepirke, bolje skupljaj snagu ujutru sa
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ma smije boničko zezam se, već je reko rano za prepirke, bolje skupljaj snagu ujutru sa
1
1
Zadnja izmjena: Miss Y., dana/u 22 aug 2020, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ma sredim ja njega ocas posla i bez kafe
Ustala u 6
Jesi vidjela kako mi nepfirno reče da sam jezikaca?
1
1
Pa to ti kažem cuj jezikača ...
Smutaj ga ujutro s
Pa kasnije ga šokiraj s

Smutaj ga ujutro s
Pa kasnije ga šokiraj s
3
2
1
1

Mi to obratno...ujutro uz kafu fajt, kasnije se mirimo i ljubimo.po cijeli dan
Šta ćeš ti danas raditi ?
Ja kontala na Trebevic ali izgleda da nemamo kvorum
1
1
Kako ti to elegantno kažeš, da ti je mrsko
2
2
Sad u gym, pa kasnije isto negdje lagano u šumicu, ili u shopping, moram to dvoje za vikend rasporediti :cek
Vidis mogao bi i Trebević
Vidis mogao bi i Trebević
1
1

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10042
Trebević ne smije trpiti kvorum, idi(te).....Sutra inače pohodim gore sa koleginicom, 6 dana nakon što sam gore išao sa drugaricom. Sviđa mi se predio iznad releja pa do PL Jure Franko. Divna kota sa koje se mogu raditi odlične fotografije.
4
2
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Zamisli
Kad ti vako nesta kaze a ti se izgubis pa nemas pojma jesi poso il doso
:mmm
Zafrkane ove medicinarke moj brt.
Mozemo preselit kad god one hoće
1
1
I say what I think, I think what I say
Daj rutu baTrafalgar Law je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:00 Trebević ne smije trpiti kvorum, idi(te).....Sutra inače pohodim gore sa koleginicom, 6 dana nakon što sam gore išao sa drugaricom. Sviđa mi se predio iznad releja pa do PL Jure Franko. Divna kota sa koje se mogu raditi odlične fotografije.
0
I say what I think, I think what I say
Sjećam se slogana, kad je Jure Franko osvojio srebro na zoi sarajevo 84Trafalgar Law je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:00 Trebević ne smije trpiti kvorum, idi(te).....Sutra inače pohodim gore sa koleginicom, 6 dana nakon što sam gore išao sa drugaricom. Sviđa mi se predio iznad releja pa do PL Jure Franko. Divna kota sa koje se mogu raditi odlične fotografije.
Volimo Jureka, više od bureka
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10042
Zapadnim grebenom je zanimjiviji put, nego ono glavnom "cik-cak" rutom. Tu izađeš kod onih antena koje se nalaze iznad glavnog releja. ODtle se pruža fantastičan pogled na mala sela iza vrha. Inače sam iza26.planrao nćiti gore radi astrografije.mad_max_ba je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:02Daj rutu baTrafalgar Law je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:00 Trebević ne smije trpiti kvorum, idi(te).....Sutra inače pohodim gore sa koleginicom, 6 dana nakon što sam gore išao sa drugaricom. Sviđa mi se predio iznad releja pa do PL Jure Franko. Divna kota sa koje se mogu raditi odlične fotografije.
https://planinarenje.ba/planinarske-tur ... -24-6-2018
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Trafalgar Law je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:00 Trebević ne smije trpiti kvorum, idi(te).....Sutra inače pohodim gore sa koleginicom, 6 dana nakon što sam gore išao sa drugaricom. Sviđa mi se predio iznad releja pa do PL Jure Franko. Divna kota sa koje se mogu raditi odlične fotografije.
Kolegica , drugarica.. Oho
Ma.ako ne danas sutra ćemo, bar na kafu , i malo uživati u pogledu na Sa.
1
1