Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
I ja cu danas sinoć zaboravih da sam ljuta 

6
5
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ma dmr i Hani kažu da pišćim i tako...

1
1

Ništa, šta je tu je, ustani iz kreveta. Mogao bih da se natakarim na biciklo i napravim dobar krug da nije ovaj jebeni pljusak. Kud baš danas kad ne moram na posao, kad sam slobodan, u pizdu materinu...
Elem, ima li još ko da hoće scrambled eggs sa svježim paradajzom (iz moje je saksije) i nasjeckanom peruškom mladog luka (također iz moje saksije) posut da susamom?
Kad već pravim...
Elem, ima li još ko da hoće scrambled eggs sa svježim paradajzom (iz moje je saksije) i nasjeckanom peruškom mladog luka (također iz moje saksije) posut da susamom?
Kad već pravim...
3
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Izdali me prijatelji, izdao me brat
3
2
1
1

Ako vec nisi, onda barem sacekaj da doruckujes
3
1
2
2
Ommadawn je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:38 Ništa, šta je tu je, ustani iz kreveta. Mogao bih da se natakarim na biciklo i napravim dobar krug da nije ovaj jebeni pljusak. Kud baš danas kad ne moram na posao, kad sam slobodan, u pizdu materinu...
Kad već pravim...
Može li ovako
Udrobis svašta i super
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
kakva ti je ovo pečenica
njušim da nije originalna, asli bajrina
:mmm
1
1
I say what I think, I think what I say
mad_max_ba je napisao/la: ↑22 aug 2020, 09:02 kakva ti je ovo pečenica
Dedo donio, Visoko. Ima nekog čovjeka u nekom.mjestu...nešto Donje zaboravila sam. .
Jao Maxo da vidiš kakv paradajz kod dede, moram ti slikati. Isto nacrtan a ni truncice ni pesticida ni vjestackih gnojiva
1
1
Donje MoštreIskra je napisao/la: ↑22 aug 2020, 09:04mad_max_ba je napisao/la: ↑22 aug 2020, 09:02 kakva ti je ovo pečenica
Dedo donio, Visoko. Ima nekog čovjeka u nekom.mjestu...nešto Donje zaboravila sam. .
Jao Maxo da vidiš kakv paradajz kod dede, moram ti slikati. Isto nacrtan a ni truncice ni pesticida ni vjestackih gnojiva![]()
Prvi univerzitet u BiH je bio dolje...
2
2
I say what I think, I think what I say
Može i tako. Samo ja nekako salamu i tako to stavljam kad pravim omlet.Iskra je napisao/la: ↑22 aug 2020, 09:01Ommadawn je napisao/la: ↑22 aug 2020, 08:38 Ništa, šta je tu je, ustani iz kreveta. Mogao bih da se natakarim na biciklo i napravim dobar krug da nije ovaj jebeni pljusak. Kud baš danas kad ne moram na posao, kad sam slobodan, u pizdu materinu...
Kad već pravim...
Može li ovako
20200822_083812.jpg
Udrobis svašta i super
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Jutro 
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.

2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10042
@Iskra, samo visočka pečenica, ništa drugo ne ide bolje sa jajima.

3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”