Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
ja imao dvojicu komsija, braca .. ujutro izadju na prozor i jedan kaze .. jelenskih mi rogova, bice kisa danas .. kaze drugi .. izgleda da hoce hiljadu mi dabrova .. sada uhvatih sebe da tako mislim 
6
6
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
tako mi čukundede vrača
karamba karambita
dal je bilo bolje za vrijeme druga tita
:mmm
karamba karambita
dal je bilo bolje za vrijeme druga tita
2
2
I say what I think, I think what I say
Znaš koliko me briga ko će više šta da kaže...smorih se na stazu 8 sati dnevno, pacijenti ovo, pacijenti ono, nadrndan doktor, korona svuda, isprskah se živa onim dezinficihensima, prolazim kroz tunel dva puta, umjesto da pravo nakon toga idem nani i dedi ja prvo kući, da se oribam, presvucem, taman sebe u red dovedem sjetim se moram.i auto...šta ako im.prenesem virus? A stari mi. N3 bih sebi halalila. I tako svaki dan. I sve što mi malo.popravi dan je da se ispusem na forumu. Jesam, nolifer sam. I šta sad?
Pusti bona...
2
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
jesteIskra je napisao/la: ↑22 aug 2020, 12:12
Znaš koliko me briga ko će više šta da kaže...smorih se na stazu 8 sati dnevno, pacijenti ovo, pacijenti ono, nadrndan doktor, korona svuda, isprskah se živa onim dezinficihensima, prolazim kroz tunel dva puta, umjesto da pravo nakon toga idem nani i dedi ja prvo kući, da se oribam, presvucem, taman sebe u red dovedem sjetim se moram.i auto...šta ako im.prenesem virus? A stari mi. N3 bih sebi halalila. I tako svaki dan. I sve što mi malo.popravi dan je da se ispusem na forumu. Jesam, nolifer sam. I šta sad?
Pusti bona...
obje
ili je obe
a možda je obadvije
1
1
I say what I think, I think what I say
karamba i karambita 
2
2