Da. Ali to nije toliko aktuelno kao ovo. Idem čitati komentare što kaze kontra
Laganiniju nema popravnog. Koga provocirati?
Da. Ali to nije toliko aktuelno kao ovo. Idem čitati komentare što kaze kontra
Ma.kazem.to radi ovog hrvat hrvatima dao gol , pa me.podsjetilo
Volim i ja...no u srazu sa Slovenijom, nimalo ih ne žalim.
Ma HR je favorit. Grupa je presmiješna. A tacno je da svaki put u““““ u pocetku. Onda navale ko sivonje. Tako i i barazu igraju.storm je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:25Volim i ja...no u srazu sa Slovenijom, nimalo ih ne žalim.
Ali kako ih pratim, uglavnom oni ukenjaju početak kvalifikacija, nije ovo neki alarm, osim dobro došla opomena, da se uzmu u ruke.
Opet Slovenija može dobiti dobar zamah ovim startom...jer poraz bi ih u startu izbacio iz mnogo toga, još sad slijedi gostovanje u Rusiji...odličan tajming, da sa samopouzdanjem ove pobjede odu![]()
To mu je klub...nema tu reprezentacija, svi za klubove voze...ali se zna, što su i otkud.
Treba odati priznanje Keku, ovo je njegova pobjeda. Taktički je razvalio Dalica... Ovaj opet natrpao vezu, bokovi nula.
Ako malo sabereš sve, i nije čudno. Hrvatska nije ništa odigrala dvije i pol godine.

A čitam danas...klinac ni slovenski ne zna dobro...trenutno igra u švicarskoj ligi
Znaš šta HR je najatraktivnija repka. Mislim realno. No tesko je upasti. Pa ako ne mozes boze moj. Onda daš svojim gol i čuje i Dalić i svi za tebe
HR je atraktivna, ali treba tu i mnoooogooo sreće da upadneš sa strane, ili da si baš top klasa, kao što je bio recimo Rakitić.
Pametno. Nema ništa od nagovaranja. Pogotovo u toj dobi. Apsolutno nista. Pruzio si sve, a takve odluke se donose zajednički.storm je napisao/la: ↑25 mar 2021, 21:37HR je atraktivna, ali treba tu i mnoooogooo sreće da upadneš sa strane, ili da si baš top klasa, kao što je bio recimo Rakitić.
Malac je završio sa U15...malo mu je omrzlo, malo i problemi s leđima, jer je naglo narastao, i u kombinaciji sa stalnim treninzima na umjetnoj travi, to je bilo jako bolno. Ja sam jedino inzistirao, da tada mora sezonu završiti, ne ostaviti ekipu usred lige, i da razmisli za vrijeme ljetnje stanke. Razmislio da neće, i meni bilo ok...sad malo sa ekipom košarku, neku hakl ligicu igraju iz zezanja, tenis, ponekad neki turnir nogometa lokalno...
14, 15, 16 godina je prijelom, gdje se mora pored svega i malo sreće poklopiti...počinje malo i značiti, tko je čiji sin (doduše ja toga nisam vidio konkretno tu, ali govorim iz drugih priča), tko te prati i gura. I gomila odricanja.
Nisam mu dao odustati na prvu, ali nisam ni inzistirao, nakon što je odlučio...