Grupa A - Srbija
Re: Grupa A - Srbija
Ma i bitnije utakmice nisu ponavljane, golovi rukom, nepostojeci ofsajdi, penali i slicne stvari. Ima kad nadoknaditi Portugal zaostatak u bodovima. Ima i uzvrat tamo.
1
1
Zato ja kažem, VAR majka.
Dobro, tekma fkt nije nešto presudna u ovom trenutku, možda ni Portugalu, vjerojatno više konkurenciji Srbije.
1
1
https://sport.avaz.ba/nogomet/640783/za ... -prvenstvoUEFA je danas saopštila da je postojala namjera da se VAR tehnologija primjenjuje u mečevima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali da se od toga odustalo zbog komplikovane situacije sa pandemijom koronavirusa.
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6668
Dobro su, kako god, sedam bodova je tu, iz tri tekme...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- radostan dan
- Etablirani član

Nikad nije kod Srbije bio sporan kvalitet pojedinačno...momčad rijetko kad da je funkcionirala. Ako to uspije...radostan dan je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:29 ako ništa, pod piksijem su im utakmice (srbijine) bar zanimljive.
0
Portugal ne treba pocinjati sa Ronaldom. Moje misljenje je da su bolji bez njega.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- radostan dan
- Etablirani član

šta će jadan uspjeti, nema zadnje linije, ne zamjećejuje ni vidovita džemila njeno pojavljivanje u dogledno vrijeme...storm je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:35Nikad nije kod Srbije bio sporan kvalitet pojedinačno...momčad rijetko kad da je funkcionirala. Ako to uspije...radostan dan je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:29 ako ništa, pod piksijem su im utakmice (srbijine) bar zanimljive.
0
Zadnja izmjena: radostan dan, dana/u 30 mar 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovatno nema.
I ovo ovako mu sluzi kao izgovor. Ako im se desi dan kao u Srbiji, pa kaze, "stavio sam Ronalda, sta hocete".
Stvar je da sam ja mnogo vise timskog duha vidio u onoj fenomenalnoj utakmici protiv Hrvatske, nego u utakmici protiv Srbije.
Oni su funkcionirali kao savrsen mehanizam protiv Hrvatske. Zato sam i rekao da imaju potencijal za svjetskog prvaka. Protiv Srbije je vec bilo nesto drugo.
1
1
Sto se tice Piksija, gledao sam malo na netu, covjek je bio fudbalercina. Sve je imao. Vjerovatno su ga povrede sprijecile da bude primjeceniji i slavniji. Kad ti jedan Platini da onakve pohvale, onda je jasno da si igracina.
Ne znam kakav je kao trener, pokazace vise utakmica. Znam da ga je jedno vrijeme Wenger spominjao kao nasljednika u Arsenalu, ili sta vec. Japansku ligu nisam pratio.
Ne znam kakav je kao trener, pokazace vise utakmica. Znam da ga je jedno vrijeme Wenger spominjao kao nasljednika u Arsenalu, ili sta vec. Japansku ligu nisam pratio.
0
Ovakve mega zvijezde, pred kraj karijere često su problem veći nego benefit momčadi...Socrates je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:48Vjerovatno nema.![]()
I ovo ovako mu sluzi kao izgovor. Ako im se desi dan kao u Srbiji, pa kaze, "stavio sam Ronalda, sta hocete".
Stvar je da sam ja mnogo vise timskog duha vidio u onoj fenomenalnoj utakmici protiv Hrvatske, nego u utakmici protiv Srbije.
Oni su funkcionirali kao savrsen mehanizam protiv Hrvatske. Zato sam i rekao da imaju potencijal za svjetskog prvaka. Protiv Srbije je vec bilo nesto drugo.
Ja se i sad divim Realu na potezu prodaje Ronalda...zaradili stotku, dao im je najbolje godine, i riješili veliki potencijal nemirne svlačionice.
E kod reprezentacije je to malo teže...morati će ga zvati, sve dok se sam ne zahvali jednom, a kad ga pozovu, mora i igrati.
Mislim da bi jedino Mourinho imao muda od portugalaca, posjesti ga na klupu
1
1
Ma u Japanu bio veći dio karijere i igračke i trenerske...Socrates je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:56 Sto se tice Piksija, gledao sam malo na netu, covjek je bio fudbalercina. Sve je imao. Vjerovatno su ga povrede sprijecile da bude primjeceniji i slavniji. Kad ti jedan Platini da onakve pohvale, onda je jasno da si igracina.
Ne znam kakav je kao trener, pokazace vise utakmica. Znam da ga je jedno vrijeme Wenger spominjao kao nasljednika u Arsenalu, ili sta vec. Japansku ligu nisam pratio.![]()
0
Ne znam šta se desilo, ali Ronaldo je sa dva gola na kraju izvadio izgubljenu utakmicu protiv Irske.
Gledam večeras. Garant neko ludilo.
Gledam večeras. Garant neko ludilo.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
srpska posla hahadmr je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:18neces vjerovati da ljudi crtaju projekcije i ubjedjuju ljude da su u pravuSleepy Joe je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:42 A gdje se taj obim završava, ima li neka nevidljiva kvatna komponenta koju UEFA.ina kamera, osim kamera RTRS.a, nije mogla zabilježiti.![]()
![]()
![]()
ne znam kako ih nije stid ovakvog bijednog pokusaja![]()
![]()
0
1811