Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Svi koji me poznaju ne mogu da vjeruju da sam bio miran kao mali.
Dok moja sestra, to je bilo šejtan. Popne se pa hoda po onim naslonjačima po kauču, pa na kuhinjski stol stane i galami “ja sam vejika, ja sam vejika...”
Sve se obrnulo od prvog dana polaska u školu. Niko u mahali u kojoj sam odrastao nije vjerovao da ja pravim pizdarije u razredu i vadim učiteljici (poslije i nastavnicima) živce.
Sestra najbolji učenik u razredu, u osnovnoj u Swe dobila i stipendiju.
Dok moja sestra, to je bilo šejtan. Popne se pa hoda po onim naslonjačima po kauču, pa na kuhinjski stol stane i galami “ja sam vejika, ja sam vejika...”
Sve se obrnulo od prvog dana polaska u školu. Niko u mahali u kojoj sam odrastao nije vjerovao da ja pravim pizdarije u razredu i vadim učiteljici (poslije i nastavnicima) živce.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Vidio sam.
Kreten pa eto.
Ne znam je li nosio orden što ga onomad dobi na Palama, da se pohvali jaranu Semketu.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nas jednu godinu nije imao ko cuvati, ostajali sami, mama.dolazila po par puta da nas obidje. Tad sam.prestala biti smotana kazu. Sve me jadan morao slusati inace ja vristim i placem.pa komsiluk intervenira. Užasna sam bila.Ommadawn je napisao/la: ↑04 maj 2021, 06:48 Svi koji me poznaju ne mogu da vjeruju da sam bio miran kao mali.
Kasnije se i kod nas sve obrnulo
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10125
Predivno.Moonlight je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:25Ja imam sina koji je tek naučio sva slova pa mi čita svoje slikovnice Dado i Rufo svako veče pred spavanjeSleepy Joe je napisao/la: ↑03 maj 2021, 21:16 Kako bi bilo lijepo da imam kćerkicu kojoj bi svaku veče pred spavanje čitao priče.![]()
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Ni meni to nikad nije bilo jasno. Kao da je zivot nedovoljno komplikovan pa jos i mistwriozne moramo biti.
Ja uvijek kazem.sta mislim,.kako.se.osjecam, sta zelim ili ne zelim..nemam.ni zivaca ni vremena za igrice i misterije, pa ako valjam valjam mu, ako ne, neka ce valjati. I cao
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150