Aleksandar Vučić
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Hoću da kažem!
nama su turci jebali majku i nikad se necemo oporavit od njih. srbi se zale na njih a puno su im vise valjali nego nama, oni su od turaka dobili autonomnost i teritoriju sandzaka a mi karinu. pod osmanlijama smo izgubili nacionalnu svijest, austrougari su to pojacali kad su zabranili koristenje rijeci bosnjak i zato nam se sad desavaju ove stvari ☹
1
1
1811
Kakvu bolan zamjenu teza? Ti si poveo ovu temu. I krenuo u relativizaciju Vučićevog četništva. Kao, ma njemu su izvlačili iz konteksta.
Postavljam vrlo jednostavna pitanja oko jednog političara.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ponavljam, neslaganje ne znači da se moramo vrijeđati i implicirati smanjene kognitivne sposobnosti. Poštovanje sagovornika je zaista minimum.John Cleese je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:04Uvjeravao sam te da tekst ne postoji?
Pa ti zaista ne razumijes maternji jezik.
Vec sam naveo u formi vrlo jasne (doduse slozene) recenice.
Ne bi mi bilo tesko ni da ponovim, ali ocito je da ne bi bilo svrhovito.
0
Je li Srbija nacionalna drzava srpskog naroda odnosno SRBA? Ako jeste ispravno sam okarakterizirala „ prosječnog Srbina“ nazivom. Čak i većinski dio Srba. I to nije nikakav fašizam s moje strane. Nego argument podkrijepljen tvrdnjama. Si?
Si!
0
A sad adio 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
najveca grehota koja se desila na ovom svijetu je da jedan genetski inferioran narod ko sto su turci porobi pola svijeta
0
1811
Ne, poveo sam temu oko manipulacije snimkom. Ne i da li je Vučić rehabilitirao Dražu, njegovoj neshvaćenosti, ili odnosu četnika s drugim narodima. To su, vjerujem da sam već jasno naznačio, samo tvoje zamjene teza.
0
Pa imaš li ti dokaz da nije manipulacija?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Šta je manipulacija?
Još važnije, čak i da su manipulirali, snimak, da li to išta mjenja o Vučiću i njegovom četništvu?
Evo, može i jedno po jedno pitanje. Ako je lakše.
Da li je Vučić četnik?
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13916
Šest puta pojasnio precizno šta je manipulacija, vjerujem da nema potrebe sedmi put.
Da li je Vučić četnik sam dva puta rekao, a zatim si me izravno treći put pitao, pa sam ti i izravno odgovorio.
Sad opet pitaš. Zanimljivo.
0
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2325
Vidi...Proxy je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:07Ponavljam, neslaganje ne znači da se moramo vrijeđati i implicirati smanjene kognitivne sposobnosti. Poštovanje sagovornika je zaista minimum.John Cleese je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:04
Uvjeravao sam te da tekst ne postoji?
Pa ti zaista ne razumijes maternji jezik.
Vec sam naveo u formi vrlo jasne (doduse slozene) recenice.
Ne bi mi bilo tesko ni da ponovim, ali ocito je da ne bi bilo svrhovito.![]()
Nije istina da sam te uvjeravao da tekst ne postoji.
Razumijes sta sam sad napisao, je li tako?
Da li bi se bolje osjecao da sam zakljucio da si tu neistinu napisao namjerno, da lazes, umjesto sto sam pretpostavio da nesto od napisanog nisi razumio?
Nisi valjda namjerno napisao neistinu?
A ako ne razumijes sta ti pisem, kakvog smisla ima da pisem ponovo ono sto sam vec napisao?
0
Da ne bude da umišljam: viewtopic.php?p=287614#p287614
Isto pitanje i moj jasan odgovor.
Neće ti škoditi da čitaš replike na pitanja koja sam postaviš.
0
Jörg Haider pokojni bi ovako ko @Proxy. Kad ima interviju. Na kraju voditeljica i nijedan učesnik u debati nema pojma šta je tema 
Divila sam se ja Heider-u.
Divila sam se ja Heider-u.
0
A sad adio 
Dakle, ako si odgovorio da je četnik, kakve veze uopšte ima bilo kakva manipulacija sa temom?
Vučić je, dakle, četnik.
Jesmo li dotle došli?
Hvala dragom Bogu i Allahu i komunističkim svecima.
Vučić je, dakle, četnik.
Jesmo li dotle došli?
Hvala dragom Bogu i Allahu i komunističkim svecima.
0
Drugar, iz ovog svega ja najprije razumijem da ti je ego toliko krhak da ćeš vrijeđanjem pokušati prikriti činjenicu da nisi bio u pravu. Ali nema veze, ne ljutim se ja, sve je to ljudski.John Cleese je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:15Vidi...
Nije istina da sam te uvjeravao da tekst ne postoji.
Razumijes sta sam sad napisao, je li tako?
Da li bi se bolje osjecao da sam zakljucio da si tu neistinu napisao namjerno, da lazes, umjesto sto sam pretpostavio da nesto od napisanog nisi razumio?
Nisi valjda namjerno napisao neistinu?
A ako ne razumijes sta ti pisem, kakvog smisla ima da pisem ponovo ono sto sam vec napisao?
0