I jedinica mi se pravo svidjela.. Šteta samo za ono drvo na desnoj strani..
FS #5 / Krugovi - GLASANJE
Moderator/ica: toxic
Re: FS #5 / Krugovi - GLASANJE
Čestitke..
Bilo je malo fotki.. A poteže rasporediti bodove..
1
1
Neka ljubav caruje..
Čestitke @Sleepy Joe 
@smajlic me je iznenadila visokim plasmanom. Ona u vrhu u svemu.
@storm
@smajlic me je iznenadila visokim plasmanom. Ona u vrhu u svemu.
@storm
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
@Sleepy Joe treba da zada novu temu.
Sigurna sam da ce biti nesto zanimljivo
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Sleepy će nešto svemirsko.
Saturn sa sve izraženim prstenovima? Moraćete postati astronauti da učestvujete?
Saturn sa sve izraženim prstenovima? Moraćete postati astronauti da učestvujete?
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
hvala na glasovima
meni se moja fotka pravo svidjala pa nisam mogla da glasam za druge
a super su sve
stormova zadnja mi se bas svidjela i inine ruze
cestitam sleepy
meni se moja fotka pravo svidjala pa nisam mogla da glasam za druge
a super su sve
stormova zadnja mi se bas svidjela i inine ruze
cestitam sleepy
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9936
Meni je krivo što nije bilo više učesnika, vjerujem da je bilo lijenih pojedinaca, ali to je ujedno i moja odlika.
Ne mogu se sjetiti je li bila tema portret. Ako nije, eto, mislim da je super da se preporuči.
Sa tim što se portreti ne bi bili ograničeni samo na ljude, neka to budu i životinje, želio bih malo da odskočimo od rutine.
I naravno da sebe natjeram da više vježbam iste, to je jedna od mojih slabih karika.
@Socrates ne vjerujem da je još vrijeme za to, ali iskreno bi volio da je neko od srca preoporuči za neki naredni ciklus.
Ne mogu se sjetiti je li bila tema portret. Ako nije, eto, mislim da je super da se preporuči.
Sa tim što se portreti ne bi bili ograničeni samo na ljude, neka to budu i životinje, želio bih malo da odskočimo od rutine.
I naravno da sebe natjeram da više vježbam iste, to je jedna od mojih slabih karika.
@Socrates ne vjerujem da je još vrijeme za to, ali iskreno bi volio da je neko od srca preoporuči za neki naredni ciklus.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
@Sleepy Joe čestitam, odlična 
Napiši kako si je radio, baš odlična ideja
I ostale su super, dobro je Sleepy primijetio, sve različiti koncepti, što je predobro.
Hvala svima
Napiši kako si je radio, baš odlična ideja
I ostale su super, dobro je Sleepy primijetio, sve različiti koncepti, što je predobro.
Hvala svima
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9936
Obećao sam pa da makar ispoštujem grobu formu; a pozadina je suviše bila jednostavna, s tim da smo ja i prijatelj izašli jedan dan po lijepo vremenu da fotografišemo onu utrku reciklaže, spominjao sam je negdje ukratko. Stvar je da je ova fotorafija nastal igrom slučaja, tokom razgovora prilikom prolaska pored razrušenog Šipada kod Zore, primjetili smo baru u kojoj su, što je intersatno, jedan nasuprot drugog stajala dva predmeta, a jedan od njih bila i ova guma, uronjena u veću baricu. Ono što me je dojmilo je bila refleksija, što mene obično asocira na neke svijetove u kojima se tokovi događaja odvijaju neovisno od naših svakodnevnih iskustava. T drugo paradoksalno iskustvo; koliko je odraz interesatnan fenomen koji se ne bi trebao uzimati sa saznanjem da je ono što vidimo zapravo stvarno i apsolutno, i prisutno samo po svojoj prirodi, već da je jedna vrsta echoa sbjektivne prirode predmeta kojeg promatramo. Iskustvo je je jedinstvno i ono se razlikuje od jedne osobe do druge, jer jednu stvar ili događaj svako od nas doživljava na sebi svojstven način, kao i suptilnije promjene oko sebe, što nam često priziva određene asocijacije, to je ono što sami stvaramo kroz našu čulnu / osjetnu interakciju sa prirodom. Kada bi malo više prostora dali slobodnoj volji, tada bi došlo do izržaja drugačijih iskustava sa određenim doživljajem u određenom trenutku. Što bi umjetnici rekli " Stvar je u oku posmatrača". Da i ona su različita, makar i na neko određenom fudamentalnom nivou, a često to nazivamo razlikom u opisu detalja.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”