Ti si. A to ti ga dodje na isto, jel?
Njega kose i frizure
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31071
Re: Njega kose i frizure
Ovaj sprej koristim prije feniranja, a preporučujem ga i za one koji koriste pegle za kosu .Stiti kosu od visokih temp.pegli i fena, a i lijepo mirise.
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Koja je ovo marka, gdje se moze kupiti? Ja korisrim neki Glissov nije los
0
GHD je marka, obično se prodaje u frizerskim salonima, ili magazama predvidenim za njih..a ima i na internetu..
0
@Lana
To je ova krema sto sam godinama koristila ali su joj promjenili sastav.

To je ova krema sto sam godinama koristila ali su joj promjenili sastav.

2
2
Zadnja izmjena: Bella_, dana/u 02 sep 2025, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Ja jedino ovo volim i paše mi, a šamponi i to, ne.
0
Probat ću ovaj.
Imam GHD peglu, kupila je 2008 god i dan danas super radi, iako mi je ispala par puta na pločice
0
samo @Moonlight i teta u granapu kažu MashAllah za moju kosu... svi jooj jooj kose 
i ja volim ovu riblju kost i sve.
i ja volim ovu riblju kost i sve.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@CocoMa tvoja kosa
@Iskra uhhh MasAllah
@Iskra uhhh MasAllah
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Bolje pegle od GHD nema .. jesu i visoke cijene ali se isplati..i ja sam sebi kupila bila, koristila sam je vise za uvijanje kose jedno vrijeme bas konstantno, i kasnije prestanem...i dam ga sestri..Jos ga upotrebljava, a ja uzela ga ja tek kad su izasli... Svi drugi su bez veze u poređenju sa GHD...kvalitet je bez primjedbe.
1
1
Bas tako.CocoMa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:36Bolje pegle od GHD nema .. jesu i visoke cijene ali se isplati..i ja sam sebi kupila bila, koristila sam je vise za uvijanje kose jedno vrijeme bas konstantno, i kasnije prestanem...i dam ga sestri..Jos ga upotrebljava, a ja uzela ga ja tek kad su izasli... Svi drugi su bez veze u poređenju sa GHD...kvalitet je bez primjedbe.![]()
Kod mene je sve GHD od fema pa na dalje.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
I to kako
1
1
A zaista super u svemu.Lana je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:39Bas tako.CocoMa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:36
Bolje pegle od GHD nema .. jesu i visoke cijene ali se isplati..i ja sam sebi kupila bila, koristila sam je vise za uvijanje kose jedno vrijeme bas konstantno, i kasnije prestanem...i dam ga sestri..Jos ga upotrebljava, a ja uzela ga ja tek kad su izasli... Svi drugi su bez veze u poređenju sa GHD...kvalitet je bez primjedbe.![]()
Kod mene je sve GHD od fema pa na dalje.
Meni zaista nije zao platiti kvalitetnu stvar... I isplati se..
1
1