treba marke dell e7240 12inca. Ne puni bateriju. Zamjenio punjac, dc jack, nova baterija. Plocu ne trazio niti gdje je prekid. Nek nose gdje se popravka placa stotinama maraka.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9941
Ma neka kupi novi. Na zapadu ljudi bacaju čim počne baterija zezati, samo mi jarane crpimo tehniku dok god radi, kako tako.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9941
Ma @storm ljudi moraju više cijeniti AF-S, ISO, shutter, f-stop da bi nas razumjeli. Kada nismo zadovoljni, nismo. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
a realno ok je laptop. i5 4gen. 256gb ssd 8gb. moze jos posluziti. Samo sto sicusni laptop ima 534 sarafa i 5 caka kako se rastavi.Sleepy Joe je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:04 Ma neka kupi novi. Na zapadu ljudi bacaju čim počne baterija zezati, samo mi jarane crpimo tehniku dok god radi, kako tako.
0
Until I die!
Until I die!
trebaš mi sekundicu u vezi sa timArslan_11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:14a realno ok je laptop. i5 4gen. 256gb ssd 8gb. moze jos posluziti. Samo sto sicusni laptop ima 534 sarafa i 5 caka kako se rastavi.Sleepy Joe je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:04 Ma neka kupi novi. Na zapadu ljudi bacaju čim počne baterija zezati, samo mi jarane crpimo tehniku dok god radi, kako tako.
mogu li te na viber konzizovati...
0
I say what I think, I think what I say
Svugdje ću da idem, tamo gdje nikad nisam bila...jojjj kad dodam gas... Ferrari me neće stići... 
3
2
1
1
kad malcu dodju rodjaci, a treba da uci bosanski. Smara me citavo jutro. :smaja
"da znas tata kako mi se ide vani"
"da znas tata kako mi se ide vani"
2
2
Until I die!