Gospodjo,ovdje se radi o zenama,nemoj nam spamat temu
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Ariel je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:09 Meni je vala bitna, djaba mi sva ljubav ako cu zivjeti u siromastvu. Ovdje mislim da zivot s nekim pocnem tako, drugo su zivotne okolnosti dalje u braku, vezi ako do toga dovedu, ali bas svjesno da s nekim zapocinjem zajednicki zivot a znam da cemo jedva kraj s krajem sklapati, to ne bih voljela..
Ne znam sta ce ti to sve ako nema ljubavi
Eto meni je bitno da se volimo i da ima ljubavi taman kad bi zivjeli i pod satorom
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Malo je takvih brakova u moderno dobaLana je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:07Ariel je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:09 Meni je vala bitna, djaba mi sva ljubav ako cu zivjeti u siromastvu. Ovdje mislim da zivot s nekim pocnem tako, drugo su zivotne okolnosti dalje u braku, vezi ako do toga dovedu, ali bas svjesno da s nekim zapocinjem zajednicki zivot a znam da cemo jedva kraj s krajem sklapati, to ne bih voljela..
Ne znam sta ce ti to sve ako nema ljubavi![]()
Eto meni je bitno da se volimo i da ima ljubavi taman kad bi zivjeli i pod satorom![]()
1
1
Sta je danas moderno?
Brakovi iz interesa
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Otici u inostranstvo i raditi tamo,zena u BiH sama s djecom.U mom kraju je to jako popularno.Budu zajedno par dana u mjesecu.
2
1
1
1
Pa dobro nije to nista lose,kad je sada tako stanje u BiH i tesko naci posao.
Ljudi se moraju boriti za bolje.
Ljudi se moraju boriti za bolje.
0
A moze li u vikendici?Lana je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:07Ariel je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:09 Meni je vala bitna, djaba mi sva ljubav ako cu zivjeti u siromastvu. Ovdje mislim da zivot s nekim pocnem tako, drugo su zivotne okolnosti dalje u braku, vezi ako do toga dovedu, ali bas svjesno da s nekim zapocinjem zajednicki zivot a znam da cemo jedva kraj s krajem sklapati, to ne bih voljela..
Ne znam sta ce ti to sve ako nema ljubavi![]()
Eto meni je bitno da se volimo i da ima ljubavi taman kad bi zivjeli i pod satorom![]()
1
1
Ma moze i pored
Svejedno mi
1
1
Meni nije. Ja cu da ga volim naravno. U vikendici
Suti...kad se ne razvedoh radi vijendice necu ni radi cega
1
1
I ti opet hoces u vikendicu
0
Ja hocu prodati on ne da
Ja opet hocu on opet ne da
Ma rat!
Kaze, blento kako ces prodati pa to ti je mehr
I eto...sad sam emotivno vezana za tu vikendicu
3
3
Eto vidis kako god,tvoja je
Sad kad bi on htjeo ti ne daj jer onda ces ostati bez mehr
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
Ja kupio usisivac, pec za lozenje i kuhinju…Ariel je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:06 Da li vam je bitna finansijska situacija vaseg buduceg partnera odnosno da li vam je bila bitna za ove sto su ozenjeni, su u vezi. Da li vam je bitno, bilo bitno da vas partner radi, ili, ima imovinu neku, ili ustedjevinu, to jeste da nije bas bez icega totalno ili vam pak je to bilo najmanje bitno od svega?
To nam je bila startna imovina iako nepokretna da vidis kako se kretala.
Sve stvorili sa nasih 20 prsta….
5
2
3
3
I say what I think, I think what I say
Pa je dosao nekad i frizider na red, pa jedan stan, mali, pa drugi stan veliki…..
2
1
1
1
I say what I think, I think what I say