Imamo lijepih forumašicu...
Brak
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31111
Re: Brak
Ommadawn je napisao/la: ↑03 aug 2021, 08:21Je mlada, ovo prvo stoji.ina je napisao/la: ↑02 aug 2021, 15:50 Ljudi su slobodni živjeti vlastite živote kako god žele.. i ako su transparentni jedni prema drugima.. u bilo čemu.. i ok je..
Ono što mi je 'pak degutantno (a primijetila sam da je toga ihahaj puno više) je konstantno magarčenje druge strane.. Natikačili bi/se na sve što diše (a to uglavnom i rade svake prilike) uz dodatno glumatanje savršenog muža/supruge.. E to vidim punoo gore od otvorenog braka ili šta god..
Ali čisto sumnjam da je transparentnost u ovom slučaju. Prije bih rekao da je ovo drugo.
Moj jedan poznanik i njegova žena su pristali na opciju otvorenog braka, swingeri su oboje.
Sad imaju i dijete pa kako to funkcioniše ja ne znam.
Lično ne bih mogao. Ali ako njima funkcioniše - okej.
Al’ što kažeš to glumatanje je mnogo gore.
Ako on zna (na stranu drama i "prijetnja" samoubojstva) znači i da mu tako paše (iz ko zna kojih razloga) u suprotnom..
da mu (im) tako ne odgovara.. batalili bi stvar i totalno svako sebi..
Mada je moj osvrt bio više općenito.. pa i da dodam..
U životu sam se svašta naslušala a i nagledala i došla do generalnog zaključka da za bilo kakav eksterni slučaj nikad ne možemo baš u potpunosti tačno znati (osim umiješanih) kako realno stoje stvari..
1
1
Neka ljubav caruje..
U biti - njoj kad prahne tuca se sa A ili B. Zavisi za kojim prahne.
Ako prahne istovremeno obojici - jedan tuca, drugi šamara majmuna.
Ako to njima svima odgovara - it’s fine.
Što kažeš - ko smo mi da im sudimo.
Ako prahne istovremeno obojici - jedan tuca, drugi šamara majmuna.
Ako to njima svima odgovara - it’s fine.
Što kažeš - ko smo mi da im sudimo.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Tako sam ja zajebavao rođake.
Od previše drkanja počnu dlanovi žutjeti. Kad krenu okretati ruke “šta je reći, šlajfaš ga k’o Stojadinov karburator, ha?” pa pocrvene u licu.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
1
1