Premier League
Re: Premier League
Norwich predobar za Championship, preloš za Premier Ligu. Vjerovatno opet ispadaju.
Liverpool sa Van Dijkom će biti kandidat za titulu. Ovo bi mogla biti luda sezona sa četiri tima ravnopravno za titulu. City, United, Chelsea i Liverpool.
Liverpool sa Van Dijkom će biti kandidat za titulu. Ovo bi mogla biti luda sezona sa četiri tima ravnopravno za titulu. City, United, Chelsea i Liverpool.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Nije mi jasno zašto je Arsenal doveo Bena Whitea i to za 50m kad je bilo mnogo boljih opcija... sinoć je bio jedan od najgorih. On je nizak za odbrambenog, a lako je bilo u Brightonu kad je kraj sebe imao gromade da skidaju centaršuteve. Po svemu sudeći same old same old Banter FC. Već bih volio da se sezona završi što se tiče nas, jer neće ovo na dobro.
0
A budalaste utakmice Newcastle - West Ham United. 
Najbolja dosad, što se tiče zanimljivosti. Odbrane još na godišnjem.
Najbolja dosad, što se tiče zanimljivosti. Odbrane još na godišnjem.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Odigrao najbolju utakmicu otkad ga ja gledam.
Razlog tome je što je igrao bliže golu.
Razlog tome je što je igrao bliže golu.
0
Dosad bez ijednog neriješenog rezultata, devet utakmica, devet pobjednika, devet poraženih.
Ja bih sad potpisao neriješeno sa Citijem.
Ja bih sad potpisao neriješeno sa Citijem.
0
Kane nije ni među zamjenama.
Da li to znači da sigurno ide u City? Jest nas Levy uspješno spremio za neuspjeh, svaka mu čast.
Da li to znači da sigurno ide u City? Jest nas Levy uspješno spremio za neuspjeh, svaka mu čast.
0
Bolje nego što sam mislio da će biti, gore nego što treba.
S tim da oni na klupi imaju igrače koji sami mogu odlučiti utakmicu.
S tim da oni na klupi imaju igrače koji sami mogu odlučiti utakmicu.
0
I sad bih ja trebao napisati "ima li ko jači?" 
Ovo je treća sezona uzastopno da ih pobjeđujemo kod kuće. Sonny neumoljiv k'o smrt i porez.
Pobjedili smo prvaka Engleske i viceprvaka Evrope.
Ovo je treća sezona uzastopno da ih pobjeđujemo kod kuće. Sonny neumoljiv k'o smrt i porez.
Pobjedili smo prvaka Engleske i viceprvaka Evrope.
1
1
Najgore je što će sad Levy pokušati uvjeriti lakovjerne da imamo tim da se dostojno takmiči u ovoj ligi.
Nemamo. Trebamo još tri-četiri igrača, bez obzira da li Kane ide ili ostaje. Još 16 dana do kraja prelaznog roka.
Možda smo trebali dobiti po guzici u ovoj utakmici, da Levy ne može lagati Bogu i narodu.
Nemamo. Trebamo još tri-četiri igrača, bez obzira da li Kane ide ili ostaje. Još 16 dana do kraja prelaznog roka.
Možda smo trebali dobiti po guzici u ovoj utakmici, da Levy ne može lagati Bogu i narodu.
0
Danas je bilo nekoliko utakmica drugog kola, i sve u okviru očekivanog.
Brentford odigrao neriješeno sa Crystal Palace u gostima, i čini se da su zreli za opstanak u Ligi, što je, po meni, veoma pozitivno. Norwich nakon današnje petarde protiv Citija ima 0:8 gol razliku i već se vidi da su na putu za ispadanje. Teške dvije utakmice na početku, pa možda i pretjerujem, ali, jednostavno djeluju kao neozbiljan tim za ovu ligu.
Sutra Arsenal - Chelsea. Wolverhampton - Tottenham.
Brentford odigrao neriješeno sa Crystal Palace u gostima, i čini se da su zreli za opstanak u Ligi, što je, po meni, veoma pozitivno. Norwich nakon današnje petarde protiv Citija ima 0:8 gol razliku i već se vidi da su na putu za ispadanje. Teške dvije utakmice na početku, pa možda i pretjerujem, ali, jednostavno djeluju kao neozbiljan tim za ovu ligu.
1
1
Brentford postaje simpatičan, odličan početak u premier ligiSocrates je napisao/la: ↑21 aug 2021, 22:03 Danas je bilo nekoliko utakmica drugog kola, i sve u okviru očekivanog.
1
1
Kane otputovao sa timom za sutrašnju utakmicu. Biće zanimljivo gledati, ako ga Nuno stavi u prvi sastav, koliko on ima volje više igrati za Tottenham.
Mada, on je za mene krajnji profesionalac. Igraće kao i što uvijek igra. On možda mrzi Levija, ali voli Tottenham. Lično, ja mu ne zamjeram ništa. Levy je propustio da nakon finala Lige Prvaka podrži Pochettina i uloži u tim. To bi svakog igrača tipa Kane razočaralo. Uopšte mu ne zamjeram što hoće da ide. Jedino bih mu zamjerio da ode u Arsenal.
Još nekih deset dana prelaznog roka, a Levy nema nikakvu viziju, šta i kako. Istina, mnogi igrači i ne žele igrati za klub koji nije u evropskim takmičenjima.
Mada, on je za mene krajnji profesionalac. Igraće kao i što uvijek igra. On možda mrzi Levija, ali voli Tottenham. Lično, ja mu ne zamjeram ništa. Levy je propustio da nakon finala Lige Prvaka podrži Pochettina i uloži u tim. To bi svakog igrača tipa Kane razočaralo. Uopšte mu ne zamjeram što hoće da ide. Jedino bih mu zamjerio da ode u Arsenal.
Još nekih deset dana prelaznog roka, a Levy nema nikakvu viziju, šta i kako. Istina, mnogi igrači i ne žele igrati za klub koji nije u evropskim takmičenjima.
0
Neki komentatori kažu da neki igrači ne žele potpisati ni zbog Levija. Jednostavno, čovjek je na glasu kao asshole. 
0
Nije to bilo nešto senzacionalno, naprotiv, ali dva kola, šest bodova, 2:0 gol razlika.
Jesam li već napisao da najviše volim 1:0 rezultat?
Jesam li već napisao da najviše volim 1:0 rezultat?
1
1
United odigrao neriješeno u Southamptonu.
1
1