Brak
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31111
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13714
Re: Brak
Moji starci su sedamdesetih živjeli zajedno.
Vjenčali se na mjesec dana prije mog rođenja.
Ništa se osim maminog prezimena nije promijenilo.
Ja sam sa svojom suprugom živio zajedno i vjenčali smo se tek malo prije nego će se kćerka roditi, jer bi to olakšalo administrativu tokom njenog upisa u knjigu rođenih.
Žena promijenila prezime (bilo je doduše peripetija kasnije sa našom ambasadom i njihovom nesposobnošću, što opet krivim našu birokratiju) ali sve ostalo je isto.
Ako nedaj Bože i dođe do razlaza - samo tražim da je vrijeme s djetetom jednako. Sve ostalo, manje-više.
Vjenčali se na mjesec dana prije mog rođenja.
Ništa se osim maminog prezimena nije promijenilo.
Ja sam sa svojom suprugom živio zajedno i vjenčali smo se tek malo prije nego će se kćerka roditi, jer bi to olakšalo administrativu tokom njenog upisa u knjigu rođenih.
Žena promijenila prezime (bilo je doduše peripetija kasnije sa našom ambasadom i njihovom nesposobnošću, što opet krivim našu birokratiju) ali sve ostalo je isto.
Ako nedaj Bože i dođe do razlaza - samo tražim da je vrijeme s djetetom jednako. Sve ostalo, manje-više.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Re: Brak
Vanbračne zajednice su isto što i brak..
Nekome je ipak bitno da potpiše iz raznih motiva.
Religijskih, pritiska okoline, jer drugačije ne osjećaju kompletnu pripadnost, da se što bolje osiguraju itd a nekome to uopšte nije u nizu važnijih prioriteta.
A u suštini (da bi funkcioniralo) najbitniji su ljubav, zajednički utemeljeni principi, u svakom slučaju..
2
2
Neka ljubav caruje..
2