Mislis na cjepivo?
Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
Da, dijelim tvoj stav, ali bit će problema, jer buster doza postaje obavezna, a ni oni ne znaju kako i koliko dugo će biti korisna nakon cijepljenja. Mikasnje cijepiva se desilo isključivo jer nismo svi Izrael.storm je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:16Ja sve što sam skonto, da cjepivo ima smisla.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:14
Pa nitko ne zna ni iz struke, jer omicron je još nedovoljno istražen, treba im nekoliko mjeseci da sakupe rezultate.
To oni javno tvrde, a njihovo je da te posavjetuju za treću dozu, kao mjerilo predostrožnosti.
Istovremeno u JAR dvije doze štite dovoljno, ali to može, a ne mora biti identično u Evropi.
Ama ovo je lud zbunjenog i obratno situacija, trebamo prihvatiti da smo svi u istoj ukakanoj situaciji.
Brojke tako govore.
E sad oko dozi nakon druge, mogu biti pametan samo za sebe.
1
1
Da,ili cemo nakon par godina da hodamo kao zombie ili ce doista biti dobro sto smo primili.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Prije ćemo od nečega drugog.
Da je to cilj, puno bi lakše odradili sa andolom, aspirinom, lekadolom, brufenom itd...
Odbija se prigovor
1
1
Samo da zabiljezim, kopiram, isprintamCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:21Da, dijelim tvoj stav, ali bit će problema, jer buster doza postaje obavezna, a ni oni ne znaju kako i koliko dugo će biti korisna nakon cijepljenja. Mikasnje cijepiva se desilo isključivo jer nismo svi Izrael.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ja nisam protiv prve dvije doze, samo nisam još, plus ja ne postojim u BiH zdrstvenom sistemu. Ja sam rekla, kad odem u HR, no sad u proljeće planiraju nova cijepiva, isti koktel ali je dodan poly_nešto, koji bi trebao dati cijepivu 12 mjeseci djelovanja. Aha ako to uspiju, priča o busterima će biti prošlost. Puno važem, ja bih rado proteinsku bocu ili onu klas8čnu francusku.storm je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:26Samo da zabiljezim, kopiram, isprintamCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:21
Da, dijelim tvoj stav, ali bit će problema, jer buster doza postaje obavezna, a ni oni ne znaju kako i koliko dugo će biti korisna nakon cijepljenja. Mikasnje cijepiva se desilo isključivo jer nismo svi Izrael.![]()
Pisala sam @Max obraoženje, on je rekao da nisam dovoljno uvjerljiva.
1
1
Samo smo oprezniCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:36Ja nisam protiv prve dvije doze, samo nisam još, plus ja ne postojim u BiH zdrstvenom sistemu. Ja sam rekla, kad odem u HR, no sad u proljeće planiraju nova cijepiva, isti koktel ali je dodan poly_nešto, koji bi trebao dati cijepivu 12 mjeseci djelovanja. Aha ako to uspiju, priča o busterima će biti prošlost. Puno važem, ja bih rado proteinsku bocu ili onu klas8čnu francusku.
Pisala sam @Max obraoženje, on je rekao da nisam dovoljno uvjerljiva.![]()
A ostalo, da
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Oprezni trebamo biti svi.storm je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:41Samo smo oprezniCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 11:36
Ja nisam protiv prve dvije doze, samo nisam još, plus ja ne postojim u BiH zdrstvenom sistemu. Ja sam rekla, kad odem u HR, no sad u proljeće planiraju nova cijepiva, isti koktel ali je dodan poly_nešto, koji bi trebao dati cijepivu 12 mjeseci djelovanja. Aha ako to uspiju, priča o busterima će biti prošlost. Puno važem, ja bih rado proteinsku bocu ili onu klas8čnu francusku.
Pisala sam @Max obraoženje, on je rekao da nisam dovoljno uvjerljiva.![]()
A ostalo, da![]()
0
hvala hvalaCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 09:55https://vakcine-tk.ezoblak.net/
Možeš registrirati prethodne i prijaviti se za treću.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

dmr je napisao/la: ↑14 dec 2021, 13:40hvala hvalaCrvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 09:55
https://vakcine-tk.ezoblak.net/
Možeš registrirati prethodne i prijaviti se za treću.![]()
1
1
Kod nas se registruju za boostere oni preko 50, a danas će Ford objaviti nešto novo.
Vjerovatno polovinom januara će registracija biti otvorena za sve.
Vjerovatno polovinom januara će registracija biti otvorena za sve.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
i sta ces sad s njim
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Dobio sam njemacki certifikat da sam vakcinisan.
Priznali su da sam u BiH vakcinisan
Priznali su da sam u BiH vakcinisan
2
2
da li moze
imas li neku aplikaciju da ga isprobas?
0
pa ti vec u DE
cestitam
2
2