Daj primjer
Razlozi preljube
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Seksualni trendovi koji će biti apsolutni hit u 2022.god.
Seksualna prevara nije uvijek povezana sa emocijama ka osobi van veze ili braka.
Ako postoje emocije u seksualnoj prevari , to ne isključuje postojanje istih i ka osobi u vezi ili braku.
Monoton seksualni život u jako dugim brakovima je najčešći uzrok. Kako se riješava bez prevare , nemam pojma.
Žene često u braku unaprijed kažu , ako me je prevario, nevzelim da znam. Malo je čudna izjava, ali ima smisla , žene svoje prevare bolje sakrivaju.
0
Nista objasnila nisiCrvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:25Seksualna prevara nije uvijek povezana sa emocijama ka osobi van veze ili braka.
Ako postoje emocije u seksualnoj prevari , to ne isključuje postojanje istih i ka osobi u vezi ili braku.
Monoton seksualni život u jako dugim brakovima je najčešći uzrok. Kako se riješava bez prevare , nemam pojma.
Žene često u braku unaprijed kažu , ako me je prevario, nevzelim da znam. Malo je čudna izjava, ali ima smisla , žene svoje prevare bolje sakrivaju.
0
Prevara je prevara
A prevarant kukavica i 0 od covjeka
A prevarant kukavica i 0 od covjeka
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

JesamIskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:29Nista objasnila nisiCrvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:25
Seksualna prevara nije uvijek povezana sa emocijama ka osobi van veze ili braka.
Znam da si bila prevarena i to nije bilo fer prema tebi, nekad osobe u vezi tek upoznavanjem nove osobe shvate da im je bolje da novom osobom. Tako se nekad se prekinu veze, i nastavi sa novom vezom.
0
Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:33Jesam
Znam da si bila prevarena i to nije bilo fer prema tebi, nekad osobe u vezi tek upoznavanjem nove osobe shvate da im je bolje da novom osobom. Tako se nekad se prekinu veze, i nastavi sa novom vezom.
Ko je bio prevaren? Kad?
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ti ili je bila tvoja prijateljica , nešto si pisala o tome na sličnoj temi.Iskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:34Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:33
Jesam
Ko je bio prevaren? Kad?![]()
0
Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:36Ti ili je bila tvoja prijateljica , nešto si pisala o tome na sličnoj temi.
Ne vadi se, kakva prijateljica....hajd sad, ko.me.prevafio, i s.kim..
Pascemrtva glava
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Iskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:37Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:36
Ti ili je bila tvoja prijateljica , nešto si pisala o tome na sličnoj temi.
Ne vadi se, kakva prijateljica....hajd sad, ko.me.prevafio, i s.kim..
Pascemrtva glava![]()
Možda sam pobrkala , ali bila je debata, no ovo veze nema sa stormom.
0
Ponavljam, ne vadi se!Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:48![]()
Znam na sta mislis, imam prijateljicu koja je doživjela prevaru. Tim prije stojim iza svega sto sam na ovoj temi napisala..
Kukavičluk, manjak karaktera, 0.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Eh, prijateljica, jeste ...Iskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:53Ponavljam, ne vadi se!Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 18:48
![]()
Znam na sta mislis, imam prijateljicu koja je doživjela prevaru. Tim prije stojim iza svega sto sam na ovoj temi napisala..
Kukavičluk, manjak karaktera, 0.
Ne vadim se uopće, obrazložila sam, osobe budu u vezi, upoznaju novu osobu, bude seksa, kasnije prekinu vezu da prvom osobom. Vrlo uobičajena pojava.
0
Pa.je lj to razlog za prevaru? Jel.problem reci, momka, djevojci, mužu, supruzi....hej ja našao/la drugu hajde se mi razići ko ljudi...Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:07Eh, prijateljica, jeste ...
Ne vadim se uopće, obrazložila sam, osobe budu u vezi, upoznaju novu osobu, bude seksa, kasnije prekinu vezu da prvom osobom. Vrlo uobičajena pojava.
Al jok...valja sjediti na 2 stolice.
Bljak
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Prevara pa prekid veze, nije nikakvo sjedenje na dvije stolice.Iskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:10Pa.je lj to razlog za prevaru? Jel.problem reci, momka, djevojci, mužu, supruzi....hej ja našao/la drugu hajde se mi razići ko ljudi...Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:07
Eh, prijateljica, jeste ...
Al jok...valja sjediti na 2 stolice.
Bljak
0
Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:12Prevara pa prekid veze, nije nikakvo sjedenje na dvije stolice.
Allahu Milosnice! Ako je osoba h trenutku prevare, jos uvijek u vezi ili braku s nekim, ne da je sjedenje na 2 stolice nego je lezanjje u 2 kreveta
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Vrlo kratak period. Ista upravo inicira prekid.Iskra je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:14Crvena Nit je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:12
Prevara pa prekid veze, nije nikakvo sjedenje na dvije stolice.
Allahu Milosnice! Ako je osoba h trenutku prevare, jos uvijek u vezi ili braku s nekim, ne da je sjedenje na 2 stolice nego je lezanjje u 2 kreveta![]()
0
Pa šta to mjenja?
Sekundu, sat ili dan, svejedno je
0