Hvalaexliberal je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:47Pitas dali sam imao taj osjecaj kad sam upoznao ovu moju?...ne...kad smo se upoznali (radili u istoj firmi) plan mi je bio ...znas vec sta ali vremenom mi usla pod kozu bolje nego I jedna druga...Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:43
Kužim, ali to je dio koji mu žena ne zna, to si pitao , zar ne?
Zašto pitaš samo osobe u braku? Životinjska privlačnost se može desiti, razumljivo.
Da tebe pitam , da li istu doživio tako kad su upoznao ženu?
Razlozi preljube
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Razlozi preljube
0
Ne vara jer se tebi ispovjedao, ali vara je jer se zaljubio u drugu.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:47Ooo Iskra, da li moj prijatelj sad vara ženu jer mi se ispovjedio ?
Napravio je emotivnu prevaru.
0
Moja @Iskra zivot je mnogo komplikovaniji nego sto ti mislis...nije sve crno bjelo...ima mnogo nijansi sive izmedju.
Nemoj postavljat kriterije veoma visoko jer prije ili kasnije ima da se sruse ko kule od karti a onda ces ti najebat
Nemoj postavljat kriterije veoma visoko jer prije ili kasnije ima da se sruse ko kule od karti a onda ces ti najebat
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da, ali mi Iskra nije jasna, hm.MunDzi je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:50Ne vara jer se tebi ispovjedao, ali vara je jer se zaljubio u drugu.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:47
Ooo Iskra, da li moj prijatelj sad vara ženu jer mi se ispovjedio ?
Napravio je emotivnu prevaru.
A nije on planirao zaljubiti se, no ne znam da li bilo i seksa, garant jeste. Poanta je da se meni ispovjedio, i mislim da to svatko traži, neku vrstu emocionalne potrebe pričati sa sigurnom osobom. Ja njega ne osuđujem, i vjerujem da pati, iako njemu njegova žena jeste bliska. Zato kažem, ove životne situacije nisu nimalo lagane. Razumljivo da se neće razvesti, jer nije se ni rastao dok je ona bila još u istom gradu.
0
Re: Seksualni trendovi koji će biti apsolutni hit u 2022.god.
Neka te, ne umišljaj sad sebi svašta.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 13:48Ma važno je da sam ti dragaOmmadawn je napisao/la: ↑05 jan 2022, 11:51
Realno, nisam sklona da se brak popravlja, to je forsiranje…
Realno, nisam sklona da se brak popravlja, to je forsiranje…
Da ja ovako krenem razmišljati i kad me depresija spiči ili naletim na neki problem u životu?
Ono, yebo život, to je forsiranje, pa otkopčam pojas, pustim volan i puknem po gasu na slijedećoj oštroj krivini?
Brak ti je bona uzimanje i davanje. Nema ga bez krize i trzavica. Nekad je sunce a nekad oblačno.
Ja auto mijenjam kad se učestaju kvarovi i kad predvidim šta sve treba mijenjati i ako je isplatnije uložiti novac u novi.
Matere mi crvena, draga si mi ali nekad te ne kontam ni milimetra.![]()
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Crvena Nit
- Etablirani član

0
Nisam razumjela o cemu govoris. Ovdje nije riječ niti o meni niti o mom braku vezi ili prijateljstvu.
Ja sam.iznijela svoj stav , takav je kakav je. Opravdanja za preljub ja ne vidim .
0
Ma sve to nebitno.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:55Da, ali mi Iskra nije jasna, hm.
A nije on planirao zaljubiti se, no ne znam da li bilo i seksa, garant jeste. Poanta je da se meni ispovjedio, i mislim da to svatko traži, neku vrstu emocionalne potrebe pričati sa sigurnom osobom. Ja njega ne osuđujem, i vjerujem da pati, iako njemu njegova žena jeste bliska. Zato kažem, ove životne situacije nisu nimalo lagane. Razumljivo da se neće razvesti, jer nije se ni rastao dok je ona bila još u istom gradu.
On je nju prevario.
Nebitno da li je fizicki ili mentalno, zaljubio se u drugu.
1
1
Koja ba zivotinjska privlacnost?Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:43Kužim, ali to je dio koji mu žena ne zna, to si pitao , zar ne?exliberal je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:14
Nepostoji to u potpunosti sretan....nemozes biti sretan stalno, sreca je nesto sto te motivise ali nemozes uvijek biti sretan jer to onda prelazi u dosadu...bila je dobra rasprava Zizeka I jednog kanadskog doktora Peterson kad kaze Zizek sreca se pojavi povremeno I to je svrha srece...
Nego jedno drugo pitanje za zesnku populaciju koja je udata...dal vam.se desilo da.sretnete nekog musko s kojim.imate onaj zivotinjski nagon za odnos...meni se desilo, upoznao curu u subway na put na posao...ja ozenjen ona udata..kao da nas je grom udario, ne emotivno nego samo zivotinjska seksualna privlacnost.
Zašto pitaš samo osobe u braku? Životinjska privlačnost se može desiti, razumljivo.
Pa ima nesto sto nas odvaja od hajvana, jel tako?
1
1
I say what I think, I think what I say
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da, ali razvod se neće desiti.MunDzi je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:05Ma sve to nebitno.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:55
Da, ali mi Iskra nije jasna, hm.
On je nju prevario.
Nebitno da li je fizicki ili mentalno, zaljubio se u drugu.
Odljubit će se , iako je sve još frisko , uvjerava me da mu je to bila životna ljubav. Hm
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Pitaj exliberala , nije se samo meni desilaMax je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:19Koja ba zivotinjska privlacnost?Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:43
Kužim, ali to je dio koji mu žena ne zna, to si pitao , zar ne?
Pa ima nesto sto nas odvaja od hajvana, jel tako?
0
Mogu raumjeti u slucaju da je oboje free
Ali u braku jedno ili oboje
Ne.
Arane zinaluk na sve strane
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

E nek’ ti @exliberal objasni
Pa nije to nešto Što možeš instiktivno eliminirati , jer se desi vrlo brzo.
0
Hipotetska situacijaCrvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:32E nek’ ti @exliberal objasni![]()
Pa nije to nešto Što možeš instiktivno eliminirati , jer se desi vrlo brzo.![]()
Neko me zivotinjski naljuti (nije da nije bilo situacija, zadnji primjer kad zenska zamal ne zgazi malog u pjesackoj zoni). Po tebi je ok da sam tu zensku rašcetvorio rukama, okoncavsi njen zivot.
Jbg zivotinjska reakcija u zastiti mladuncadi. Instinktivno.
KONTROLA BABY
KONTROLA
Ono sto nas odvaja od hajvana.
1
1
Ta mene pitas ja Na taj ispit još izasla nisam, a uci se valjda iskreno komunikacijom, pažnjom, njegovanjem odnosa. Kad izađem, dat ću sve od sebe i da ga položim
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Sretno, uči na znatno više načina od spomenutih.
0