Domicilne macke ubijaju iz.zadovoljsta divlje ne.
Zivotinja ce.napast I ubit.kad.je ugrozena ne radi cejfa.
Domicilne macke ubijaju iz.zadovoljsta divlje ne.
2

eto toCrvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:24Poređenje je ravno prekriženoj nuli, to znači da nisi to nikad doživio.Max je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:52
Hipotetska situacija
Neko me zivotinjski naljuti (nije da nije bilo situacija, zadnji primjer kad zenska zamal ne zgazi malog u pjesackoj zoni). Po tebi je ok da sam tu zensku rašcetvorio rukama, okoncavsi njen zivot.
Jbg zivotinjska reakcija u zastiti mladuncadi. Instinktivno.
KONTROLA BABY
KONTROLA
Ono sto nas odvaja od hajvana.
Riječ je o momentu seksualne tenzije. Ništa se ne mora dalje ni desiti.![]()

Ti to nisi doživio, to je poanta.Max je napisao/la: ↑06 jan 2022, 09:10eto toCrvena Nit je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:24
Poređenje je ravno prekriženoj nuli, to znači da nisi to nikad doživio.
Riječ je o momentu seksualne tenzije. Ništa se ne mora dalje ni desiti.![]()
Odakle znaš?

Kužim po tvom komentiranju.

CocoMa je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:24
"Ne pokušavaju svi povrijediti svog partnera varanjem. Većina ih zapravo traži nešto, nekada ni oni ne znaju što. Važna je stvar dobro razmisliti o razlogu prevare, ali i o tome što ste željeli njome postići", rekla je psihoterapeutkinja Tammy Nelson, piše Mindbodygreen.
Muz mi je srcani bolesnik i invalid I kategorije - bez noge, koristi stake, ali je takodje divan covjek. Nedavno sam imala aferu sa njegovim najboljim prijateljem, koji je u invalidskim kolicima, ali jebanje sa njim je nesto posebno.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:55Uzroci su različiti, zboh istih postoje opravdanja.Ommadawn je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:50
Nemaju opravdanje.
Uzrok i opravdanje nisu isto.
Staviti na kocku skladan porodičan život zbog jebačine nema opravdanje.
Ako nije skladan, postoji razgovor i razlaz.
Neko se okreće problemu pa ga udara koliko može. Bez obzira koliko bježiš, kad-tad ćeš se umoriti.
Netko vara bolesnog muž ili ženu, ali im ne žele reći i tako povrijediti, jer ih ni ne žele napustiti.

Srćani bolesnici, invalidi imaju seks, ne kužim postavljanje debilnih pitanja. :facegrunf je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:02Muz mi je srcani bolesnik i invalid I kategorije - bez noge, koristi stake, ali je takodje divan covjek. Nedavno sam imala aferu sa njegovim najboljim prijateljem, koji je u invalidskim kolicima, ali jebanje sa njim je nesto posebno.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:55
Uzroci su različiti, zboh istih postoje opravdanja.
Netko vara bolesnog muž ili ženu, ali im ne žele reći i tako povrijediti, jer ih ni ne žele napustiti.
Da li je preljuba moguca i u sretnoj vezi?