Crna Gora

Društvo, kretanja, politika... Prije svega šljiva Tarabića, i tisućljetni snovi...
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Re: Pljevlja: 'Turci selite se odavde'

Post Postao/la laga-nini »

Ommadawn je napisao/la: 02 sep 2020, 20:24 Izvuk’o sam.
Sve je sada do tebe.
..nista nisi izvuka..sta ti na uočeno opce odgovaram nasji konkretnu zamjerku pa se javim
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Nepoznata osoba ili više njih kamenovali su jutros prostorije Islamske zajednice u Pljevljima, javlja portal mondo.rs.

Glavni imam Pljevlja u Islamskoj zajednici u Crnoj Gori Samir Kadribašić naveo je da su vandali, nakon što su razbili vrata, ostavili poruku: “Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”.

Nakon saznanja da su razbijena vrata Odbora islamske zajednice, policija je obavila uviđaj na licu mjesta. S incidentom (a ovo nije prvi ovoga tjedna!) upoznat je i nadležni tužitelj.

Tijekom srijede, mladi koalicije "Za budućnost Crne Gore" prosvjedovali su kratko ispred Centra sigurnosti (CB) Pljevlja odakle su pozvali načelnika CB Pljevlja Dragana Slavulja i zapovjednika policijske postaje Milana Jovića da kažu imena izgednika, incidenata koji su se posljednjih dana dešavali u Pljevljima.

"Mi osnovano tvrdimo da je ovo djelo državne sigurnosti. Zapovjednik Jović i Slavulj znaju tko su izgrednici, postoje snimci... Padom režima Mila Đukanovića, muslimani i Bošnjaci nisu izgubili u Pljevljima, već su dobili svi časni i pošteni ljudi. Izgubili su isključivo pljačkaši, kriminalci, ucjenjivači, i trgovci ljudskim dušama“, rekao je Dario Vraneš ispred koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Javio se i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je osudio počinitelje incidenta: "Napad na pljevaljske muslimane je napad i na svakog pljevaljskog kršćanina i na svakog građanina Crne Gore. Pljevaljski manastir je posvećen Svetoj Trojici, Bogu Ljubavi, a tko širi mržnju, sebe udaljuje od te Božije Ljubavi i blagoslova Božijeg".

"Posljednji u nizu vandalski čin nasilja u Pljevljima usmjeren protiv tamošnje Islamske zajednice, velika je ljudska sramota za njegovog počinitelja. Nečasno je i kukavički pod okriljem noći činiti ovakve stvari, bez obzira na to kakve motive ima glavni akter ovog događaja", navodi se u priopćenju mitropolita Amfilohija.

Inače, u Crnoj Gori je nakon parlamentarnih izbora održanih u nedjelju, i dalje vrlo napeta situacija pošto je još uvijek neizvjesno tko će na koncu formirati novu Vladu, pošto su rezultati bili prilično izjednačeni.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17334

Post Postao/la Ommadawn »

laga-nini je napisao/la: 02 sep 2020, 20:30
Socrates je napisao/la: 02 sep 2020, 20:19 Pa I ti serviras neko kolektivno misljenje. Ja se trudim da ga ne serviram.

Ali, tesko je pricati sa nekim ko, recimo, ne priznaje odluke Haskog Suda. Implicirati da je taj sud nekim cudom bio na strani Bosnjaka I zato je donosio presude koje je donosio, po meni je kraj objektivne price o svemu sto se tice rata.

I to je samo jedan primjer. Negirati dogovor u Karadjordjevu ili Grazu je jos jedan primjer.

Kako onda dalje?
..ajmo ovako..jel Vučić reka u Baniji mislim da to nikad nece bit Hrvatska..je..i sto hi sad trebalo prestat diplomatske odnose s Srbijom ja mislim ne..u ratno vrime je bilo otežano ali su se isto organizirali susreti jer pregovarat se mora rat ne moze trajat vječno..a to famozno karadjordjevo vjerojatno je i to bila opcija plan B u slučaju da se okusa stvorit nekakva država koja načelno ne odgovara jednom od naroda..a jeli tudjman službeno tonpredlozio bilo kojem medjunarodnom susretu nije..to je najvažnije ..mogu i ja pretpostaviti da je Alija tio islamsku državu al mogubsamo mislit ako nisam napravio nebitno je..a ja sam reka da priznajem odluku suda al ne smatram da je definicija optužbe točna sto ne mora značiti da sam u pravu..taj sud je i seselja pustio da se kurci po Srbiji..
Ma ja, pregovarat se mora - trgovina, šverc-komerc...
Sve u ime domovine, Boga, naroda. Nek budale pucaju ko im yebe mater ludu, neka trunu u blatu, nek im propada mladost. Ko preživi, preživi - imaćemo roblje u našim firmama koje ćemo hraniti mrvicama, pa iako ne budu zadovoljni, neće se buniti jer tu imamo uvijek naše pobjede i poraze.
Zaklat nekoga? Starce, djecu, žene? Ah pa yebeš rat koji nema krvi, i nož valjda za nešta služi..
Silovati žene, djevojčice..? Daj, pa moraju i borci malo da se opuste, zabave... šta djevojčica? pa čim može dohvatit šteku, odmah to treba tucat... ha ja... pusti ti ta ženska prava, vidiš zbog toga razvrat po Zapadu, više ih je razvedenih nego vjenčanih...
Logori? Pa rat je, stala industrija, skladište i jeste tu da se nešto u njemu drži, zar ne?

A po pitanju haaškog suda, eto pustili su i Kviska, pardon Daria Kordića...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 02 sep 2020, 20:37
Ommadawn je napisao/la: 02 sep 2020, 20:24 Izvuk’o sam.
Sve je sada do tebe.
..nista nisi izvuka..sta ti na uočeno opce odgovaram nasji konkretnu zamjerku pa se javim
Sve ti piše u quote. Čitaj malo sebe.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..sto zelis time rec Hrvati su to radili a muslimani cvijeće..storm je tu postavio neke postotke 3 9 88..meni nista manje nisu za osudit i oni od devet sto su Hrvati radili nego oni osamdeset osam a isto tako i ti tri posto..a uzmibteoretski kakvi bibodnoai bili da su Hrvati bili u okruženju ko bosnjaci a bosnjaci bili prislonjeni uz neku matičnu državu..mislis da hibrida bilo tri posto..mozes mislit..nebi ih mozda ni bilo danas
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Ommadawn je napisao/la: 02 sep 2020, 20:43
laga-nini je napisao/la: 02 sep 2020, 20:37

Sve ti piše u quote. Čitaj malo sebe.
..uozbilji se ja stojim iza onog sto pišem ako ti nesto ne odgovara napisi sto
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 02 sep 2020, 20:49 ..sto zelis time rec Hrvati su to radili a muslimani cvijeće..storm je tu postavio neke postotke 3 9 88..meni nista manje nisu za osudit i oni od devet sto su Hrvati radili nego oni osamdeset osam a isto tako i ti tri posto..a uzmibteoretski kakvi bibodnoai bili da su Hrvati bili u okruženju ko bosnjaci a bosnjaci bili prislonjeni uz neku matičnu državu..mislis da hibrida bilo tri posto..mozes mislit..nebi ih mozda ni bilo danas
Da je bilo tako kao što kažeš, ne bi bilo rata.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Re: Crna Gora

laga-nini je napisao/la: 02 sep 2020, 20:21 ..crkve nesto manje.. :malagani
Ko bolan spominje crkve?
Ja ti pričam o džamijama i mediteranskom štihu.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21593

Post Postao/la Miss Y. »

Heidi je napisao/la: 02 sep 2020, 14:09 Zamislite Neum sa dzamijom I prelijepom svijetlom gradjevinom koja mu daje posebnu magiju. Islamska arhitektura je jedan od ljepsih stilova u tom fahu. Svaki grad na svijetu zasluzuje kupolu, minarette I arabeske.

Jedva čekam :missy
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..teza je da je rat..
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Zemlja Muslimanija
Od Sarajeva do Tokija
Od Bagdada do Stockholma
Od Zagreba do Milvokija
1
1 slika
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..premesi želje unucima..
0
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10100

Post Postao/la WhiskeyPete »

Vala je vrijeme da nas se bradate smrde okane više, vala jesu dosadni kao Zombiji, Turci tamo, Turci, amo, kao da su Turci galaktićki neprijatelji jbt. Neka više shvate da ih se niko ne boji, i da ovo nisu 90.te, inače neka pokušaju, vjerujem da bi se kobno proveli na svom posljednjem istorijskom putovanju. Jedino im je ostalo da povremeno guslaju o svojim slavim danima, koji se u stvarnosti nisu nikada ni dogodili.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Ommadawn je napisao/la: 02 sep 2020, 21:06 Zemlja Muslimanija
Od Sarajeva do Tokija
Od Bagdada do Stockholma
Od Zagreba do Milvokija
..super si se uskladija s ovim iz crne gore..
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Jesam stihoklepac, ha?
Ti bi volio da mi tako razmišljamo.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Trafalgar Law je napisao/la: 02 sep 2020, 21:08 Vala je vrijeme da nas se bradate smrde okane više, vala jesu dosadni kao Zombiji, Turci tamo, Turci, amo, kao da su Turci galaktićki neprijatelji jbt. Neka više shvate da ih se niko ne boji, i da ovo nisu 90.te, inače neka pokušaju, vjerujem da bi se kobno proveli na svom posljednjem istorijskom putovanju. Jedino im je ostalo da povremeno guslaju o svojim slavim danima, koji se u stvarnosti nisu nikada ni dogodili.
Da su im Turci toliko zla nanijeli, koliku mržnju prema njima gaje i koliko o tome guslaju - ne bi bilo ni ćirilice, ni pravoslavlja niti srpskog jezika uopšte, a da ne govorimo o bogomoljama. I to u 500 godina vladavine.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10100

Post Postao/la WhiskeyPete »

Taman pobjegnem od Veselina Gatala, Kolinde, Hafisa, i izluđenog Šii'ta Salika koji ima svakodnevne noćne more od bradatih Veabija, kada ono kao da opet mogu namirisati narativ Hafisage, samoproglašenog doktora i potencijanog, ali nikada afirmisanog švalera iz Hercegovine. :ooo
3
3 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Odgovori

Natrag na “EXYU”